Ceo svet još uvek je u neverici zbog načina na koji je Rijana objavila da je u drugom stanju.

Činilo se da su fenomenalne fotografije odjednom samo preplavile internet, jer je pevačica već neko vreme bila "tiha" na svom Instagram profilu.

Neki fanovi su joj to čak i zamerili sa rečima da su "morali na kojekakvim drugim profilima da saznaju ovako lepe vesti", a pevačica se za postupak "iskupila" neodoljivom fotografijom trudničkog stomaka.

Fotografija je po mišljenju obožavatelja nastala još početkom januara, čemu svedoče paparaco fotke u istom autfitu, a neverovatno je da poodmaklu trudnoću u tom trenutku niko nije mogao da primeti.

Rijana je fotografiju koju je tek sad podelila napravila još početkom januara.
printscreen/instagram 

"Kako je banda dogurala do meseca crnačke istorije", napisala je Rijana u opisu fotografije, aludirajući na početak "black history month", odnosno "početak meseca afroameričke istorije".

Rijana je pozirala sa trudničkim stomakom, a mnogi su ubeđeni da je ovo fotografija iz januara.
pritnscreen/instagram 

U pitanju je godišnja proslava u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, a obeležava se u još nekoliko drugih zemalja. Slavi se u februaru i osvrće se na dostignuća i borbe Afroamerikanaca kroz istoriju, kao i na borbe sa kojima se suočavaju u savremenom svetu.

Rijana i Asap Roki potvrdili su trudnoću u velikom stilu.
B4859 / Avalon / Profimedia 

Podsetimo, Rijana i Asap Rocky potvrdili su njenu trudnoću u velikom stilu - tako što su prošetali po četvrti Harlem, u kojoj je reper odrastao, a pevačica je tom prilikom otkrila svoj stomačić uprkos niskoj temepraturi i snegu. 

Lepotica sa Barbadosa zablistala je u u dugoj rozoj puffer jakni koju potpisuje Chanel, a reč je o vintidž modelu jakne iz kolekcije koju je davne 1996. dizajnirao Karl Lagerfeld, a za njega je potrebno izdvojiti od osam do 16 hiljada funti, u zavisnosti od detalja na samoj kreaciji. Zbog roze boje mnogi sumnjaju da je ovim tajnim znakom otkrila da je u pitanju devojčica.

Pevačica sve vreme nije skidala osmeh sa lica, a njen dugogodišnji dečko potvrdio je prošle godine u intervjuu za GQ da je "Rijana žena njegovog života".

Takođe, glasine o njenoj trudnoći krenule su još kada je proglašena za "heroja Barbadosa". Međutim, pevačica je tada samo prokomentarisala u svom stilu "prokletstvo, razmnožavate me svake godine".

Glasine o trudnoći Rijane počele su malo nakon dodele nagrade za heroja Barbadosa.
Randy Brooks / AFP / Profimedia 

Mnogi su mislili da je ovim demantovala priče, iako su fanovi ovog puta bili u pravu, a još njenih i Rokijevih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, CRY-Huitel / The Photo One / Profimedia Pevačica čeka prvo dete s reperom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!