Poslednjih dana ne prestaje da se priča o raskidu Šakire i Žerarda Pikea, a svakog dana izlaze novi detalji, počev od toga da je upravo pevačica uhvatila fudbalera "na delu", nakon čega joj je pozlilo, pa sve do toga da su oni zapravo godinama u otvorenoj vezi, te da je sve predstava za javnost.

Nakon što je pevačica potvrdila da je došao kraj 11-godišnjoj vezi između nje i igrača fudbalskog kluba Barselona, španski mediji su se raspisali o ženi s kojom je Pike navodno imao aferu sa 22-godišnjom devojkom.

Kako piše Cronica Global, plavokosa lepotica iz Katalonije radi u baru u Barseloni kao hosetesa i dobra je prijateljica Gemme Iglesias koja je devojka Žerardovog saigrača Rikija Puiga. Pišu kako su se Pike i mlada hostesa upoznali zahvaljujući paru.

Tvrde i kako su Žerard i devojka, trebali ići s Gemmom i Rikijem na odmor na Maldive, ali nakon što je u javnost procurila vest o njegovoj prevari i raskidu sa Šakirom, odlučio je da ostane u Barseloni.

Naravno, od trenutka kada je ova informacija ugledala svetlost javnosti, uvrede na račun "posrednice" nisu prestale da se ređaju, međutim, činilo se da u prvi mah lepu Gemu to uopšte nije potresalo. Ona je na storijima delila provokativne fotke iz provoda i u kupaćem kostimu, a onda je odjednom prestala da objavljuje.

Pike je navodno prevario Šakiru.
FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia 

Inače, Šakira i Pike od tada izbegavaju pojavljivanja u javnosti, a ona je snimljena ove srede u Barseloni u društvu sinova Sashe i Milana. Šakira je bila u ležernom izdanju, farmerkama i majici kratkih rukava i pokušavala je da izbegne paparace.

Šakira nakon što je javnost saznala za prevaru.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Vodila je sinove na trening karatea i moglo se primetiti da nije bila ni ozbiljna ni tužna, ali pri odlasku je sakrila lice iza sunčanih naočara.

Podsetimo, pevačica je prošle subote potvrdila kraj ljubavi s fudbalerom.

"Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju", pisalo je u njenoj izjavi, a više fotografija nekadašnjeg savršenog para Šakire i Pikea pogledajte u galeriji.

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina