Svet je i dalje u šoku nakon što su Pike i Šakira nakon 12 godina zajedničkog života i dvoje dece odlučili da stave tačku na odnos. Par se nakon višednevnih spekulacija o fudbalerovoj prevari sa 20-godišnjom hostesom javno oglasio rečima: "Sa žaljenjem potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete našu privatnost. Hvala na razumevanju", međutim, u međuvremenu, oglasila se još jedna navodna ljubavnica koja je tvrdila da je Pike i njoj slao lascivne poruke.

Suzi Kortez, iznače vatrena navijačica Barselone rekla je da ju je fudbaler ispitivao kada će doći u Evropu, te ju je sve vreme ispitivao za njenu zadnjicu. "Zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što Mesi dobija toliko pažnje od mene", zaključila je Suzi.

Pikeova ljubavnica tvrdi da joj je fudbaler slao lascivne poruke.
pritnscreen/instagram 

Podsetimo, Šakira je navodno Pikea uhvatila u krevetu sa ljubavnicom, nakon čega joj je pozlilo. Završila je u hitnoj pomoći, a nakon toga je pokupila decu dok se fudbaler ne iseli iz zajedničkog doma. On se vratio u svoj momački stan, a Šakira prema rečima izvora razmišlja da se odseli iz Španije i vrati u Majami kako bi "ohladila glavu" i videla dalje šta će.

Šakira navodno planira da se odseli iz Španije.
JOMO / Backgrid UK / Profimedia 

Ona je u toku večeri još jednom uplašila fanove nakon što je ponovo viđena u klolima hitne pomoći, ali se ispostavilo da je njen otac imao gadan pad, te da je bila sa njima u kolima što je i objavila na društvenim mrežama.

Kada je reč o Pikeu, on se na temu prevare nije oglašavao, ali ovo nije prvi put da je bio glavna tema medijskih natpisa zbog svog ponašanja. U poslednje vreme fudbaler je intezivno "partijao" sa prijateljima, i gotovo svako veče bio je u provodu sa nekim od prijatelja.

Španski mediji su pisali i da je njegovo ponašanje koje više nalikuje tinejdžerima bilo jedna od kapi koje su prelile čašu, s obzirom da je njegovo ponašanje izmaklo kontroli, kao i besomučno trošenje novca kao da sutra ne postoji.

Fudbaler je redovno nakon izlazaka viđan sa drugim ženama, a veoma često je startovao i mlade devojke na Instagramu. Međutim, fanovi nekadašnjeg para sada su u fokus vratile i priču zašto par nikad nije stao na "ludi kamen". Naime, i sam Pike je govorio da je Šakira ta koja ne želi brak, a pevačica koja je tu priču u neku ruku potvrdila rekla je da joj "papir ne znači ništa", ali da ukoliko to odluči da uradi, fudbaler će biti taj kome će jedinom reći da, s obzirom da je "ljubav njenog života".

Šakira nije mogla da podnese fudbalerovo ponašanje u poslednje vreme.
JOMO / Backgrid UK / Profimedia 

Šakira je rekla i da više voli da je Žerar gleda kao devojku, a ne kao ženu.

"To je kao zabranjeno voće, znate? Hoću da je na vrhovima prstiju. Želim da misli da je sve moguće u zavisnosti kako se ponaša", dodala je pevačica. Međutim, ova rečenica mnogima je zaparala uši, jer im se prosto nije činila logična. Fanovi su ogorčeni na fudbalera i pitaju ga "koliko moraš biti glup da varaš jednu Šakiru". Međutim, posebno ih je razljutio i poslednji Pikeov intervju koji je nedavno dao, a koji, po mišljenju mnogih, otkriva pravo stanje stvari.

Njega je Geri Nevil pitao zašto još uvek nije stao pred oltar sa pevačicom iako imaju dvoje dece, pa čak i aludirao da su možda to uradili u tajnosti, na šta je odgovorio: "Ne, nismo venčani. To je njena želja".

"Dopada mi se kako je sada. Imamo dvoje dece od 7 i 9 godina, dobro funkcionišemo kao par", dodao je, a kada ga je Nevil pitao da li je pitao Šakiru da se uda za njega i potom bio odbijen, Pike je rekao sledeće:

"Ne, ne, pa rekoa bih ti. Nemam problem da priznam, ali to jednostavno nije slučaj".

Šakira i Pike imaju dvoje dece.
pritnscreen/instagram 

Upravo ova rečenica naterala je fanove da pomisle da zapravo nije istina da Šakira nije želela da se uda, već da je on taj koji nije hteo da se ženi. Iako je obelodanjeno da je pevačica ta koja je bogatija od nekadašnjeg partnera, mnogi smatraju da bi mogla da ga, uslovno rečeno, kazni, te da mu uzme mnogo novca koje će, naravno, ostaviti sinovima. A čak je i to izlistano kao jedan od razloga zašto Pike nije želeo da kaže sudbonosno "da". S obzirom na ponašanje, znao je da bi ga razvod debelo koštao, te je učinio sve što je u njegovoj moći da se zaštiti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!