Kolumbijska pevačica Šakira i njen partner Žerar Pike iznenadili su javnost kada su i zvanično potvrdili da se rastaju. Kao razlog raskida u medijima se pisalo da je Pikeova prevara presudila, a sada su španski mediji objavili nekoliko novih pikanterija o njihovoj ljubavi.

Dosta se pisalo o fudbalerovima aferama, kao i o tome kako će Šakria i Pike podeliti bogatstvo, ali to nije sve. Naime, španski mediji iz dana u dan iznose nove pikanterije o ovom paru, pa sada jedan novinar tvrdi da su njih dvoje imali "otvorenu vezu".

Pored toga, on ističe da je Šakira odluku o rastanku donela sama, te je tako, osim javnosti, iznenadila i svog partnera sa kojim je provela 11 godina i dobila dvoje dece.

šakira i pike rastaju se posle 11 godina
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Neko vrlo blizak Pikeu me je uverio da se ne radi o prevari. Njena izjava, kao i raskid, bile su veliko iznenađenje", istakao je španski novinar Hose Antonio Aviles.

"Njihov dogovor bio je: 'ti radi šta ti hoćeš i ja ću raditi šta ja hoću', a u javnosti su se predstavljali kako skladan par", rekao je novinar za pomenuti medij.

Podsetimo, kako se nezvanično pisalo, Pike je prevario Šakiru sa 20-ogodišnjom studentkinjom, što su mnogi ocenili kao razlog zašto je kolumbijska zvezda odlučila da se razvedu. Ali kako prenose španski mediji izgleda da to ipak nije slučaj.

španski mediji pišu da je šakir auhvatila pikea u prevari
Shutterstock 

"Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit svoje dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju", glasilo je saopštenje slavnog para.

Nakon što je Šakira navodno uhvatila fudbalera u krevetu sa gorepomenutom ženom, koja je studentkinja i ima 20 godina donela je odluku da se rastanu, ali i da se preseli iz Barselone.

"Ne želi da nastavi da živi u Barseloni. Ovdje nema prijatelja ni porodice, osim Pikeovih. Namerava da se preseli i smestiti u drugoj zemlji, sa svojom decom, naravno", pišu španski mediji.

Šakira i Pike bili su 11 godina u vanbračnoj zajednici a zajedno imaju dvoje dece, sinove Milana i Sašu.

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!