Svet je još uvek u neverici da je Žerar Pike prevario svoju nevenčanu suprugu Šakiru nakon 12 godina veze i dvoje dece. Pevačica ga je navodno uhvatila usred "akcije" sa 20-godišnjom hostesom, nakon čega joj je pozlilo, te je završila u hitnoj pomoći.

Nakon toga fudbaler se iselio iz zajedničkog doma, a šuška se da Šakira ozbiljno razmišlja da pokupi decu i vrati se u Majami gde ima još jednu kuću, i skloni se od haosa. U međuvremenu su se javile i brojne teorije da li će nakon razlaza deliti zajedničku imovinu, te se saznalo da je pevačica daleko bogatija od svog izabranika sa svojih 350 miliona na računu, dok on ima "samo" 80.

Šakira i Pike rastali su se nakon 12 godina veze.
FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia 

Tokom svih ovih godina mnogi su se i pitali zašto nikada nisu stali pred oltar, a Šakira je govorila da "želi da je Pike gleda kao devojku, a ne kao suprugu, te da misli da je sve moguće u zavisnosti od toga kako se ponaša". Ova rečenica sada je mnogima odzvanjala u glavi, te se smatra da je fudbaler nije zaprosio jer je znao da prevara skupo košta, odnosno, s obzirom da ovo nije prvi put da se priča o njegovim "druženjima" sa mladim devojkama, on je odugovlačio ulazak u brak koliko je god to moguće.

Za Pikea se godinama pričalo da je neveran.
- / The Photo One / Profimedia 

Međutim, istina je da, iako se dugo mislilo da su oni jedan od onih parova koji jednostavno ne vide brak kao opciju, Šakira je pre mnogo godina bukvalno bila na korak od toga da kaže sudbonosno "da", ali nekome drugome. Ona se možda nije zabavljala sa previše momaka, ali to ne znači da su njene veze bile "mirna luka".

Šakira je imala buran ljubavni život.
Shutterstock 

Mnogi su zaboravili da je pre mnogo godina bila sa čuvenim Ignasiom, odnosno glumcem Osvaldom Riosem kog se neki sećaju iz jedne od najpopularnijih meksičkih serija svih vremena - "Kasandre". Ovaj frajer posebno je bio popularan u našoj zemlji gde su Srpkinje "sekle vene" za zgodnim Meksikancem.

Šakira i Osvaldo bili su zajedno oko 3 godine, a razlika je bila čak 17 godina zbog čega su često bili tema medija. Zapravo, Osvaldo je tek pre nekoliko nedelja, čak 22 godine nakon raskida prvi put otkrio nepoznate detalje o njihovoj ljubavi.

"Planirali smo venčanje i sve", rekao je na iznenađenje svih u šou programu "Telemundo". "Bio sam joj jako odan i veran, ali ona je morala da leti visiko i to je najbolje što joj se dogodilo - da ne nastavi da bude sa mnom. Biti sa nekim ko ti odvlači pažnju, zamagljuje fokus", bio je iskren meksički zavodnik.

Sa druge strane, pre Pikea, Šakira je bila u gotovo 10-godišnjoj vezi sa sinom bivšeg argentinskog predsednika Fernanda de la Rua - Antoniom. Sa advokatom je ušla u vezu početkom 2000. godine. On je radio na predizbornoj kampanji svog oca, a ona je promovisala svoj album i spremala se za svetsku turneju, a ostalo je istorija.

Antonio de la Rua i Šakira bili su u vezi skoro 10 godina.
- / The Photo One / Profimedia 

Međutim, 2010.godine usledio je raskid, a par je objavio da ostaje u prijateljskim odnosima, pogotovo jer je Antonio bio njen advokat. Ipak, sve se veoma brzo promenilo, te su završili na sudu, a bivši dečko tražio joj je 100 miliona odštete nakon što je prekinula njihovu poslovnu saradnju.

On je isticao da je upravo on taj koji ju je stvorio, te da je to minimum koji joj duguje, međutim, na Šakirinu sreću, sud je tužbu odbacio. Iako njih dvoje više ne komuniciraju, pevačica se 2019. godine javno oprostila od njegovog oca na društvenim mrežama.

Šakira danass ne razgovara sa svojim bivšim momkom.
pritnscreen/instagram 

Podelila je fotografiju na kojoj je pozirala sa Antonijevim ocem. "Fernando, otišao si zauvek, prijatelju. Tvoja deca, tvoja supruga Ines, tvoji unuci, tvoji prijatelji i ja ćemo te se sećati sa neizmernim osećajem ljubavi prema tvojoj poniznoj duši punoj ljubavi", napisala je, između ostalog, u dirljivoj poruci.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!