Šakira i Žerar Pike raskinuli su 11 godina dugu vezu, a tužnom raskidu navodno je kumovala njegova nevera.

45-godišnja pevačica navodno je 10 godina mlađeg fudbalera uhvatila s drugom, a sada se javila i navijačica Barcelone Suzi Kortez koja tvrdi da joj je Pike slao poruke eksplicitnog sadržaja. Tvrdi da iz poštovanja prema Šakiri nije ranije progovorila, a otkrila je i da su joj gotovo svi igrači Barcelone slali poruke.

Španski mediji pišu da je Šakira Pikea zatekla s 20-godišnjom studentkinjom, kao i da planira ds napusti zemlju i odseli se sa sinovima. Ipak, mnogi se pribojavaju žestoke borbe za starateljstvo nad dečacima, a Pike će se navodno boriti za to da ostanu u Španiji.

Špaski mediji pišu da je Pike prevario Šakiru
- / The Photo One / Profimedia 

O Pikeovm ljubavnom životu pre Šakire ne zna se puno, osim toga da je bio u dve veze, od kojih je jedna vrlo kratko trajala.

Dve godine proveo je sa španskom glumicom Nuriom Tomas s kojom je raskinuo malo pre nego je upoznao Šakiru. Pre Nurie kratko vreme je proveo s britanskim modelom Lisom Lazarus.

Šakira i fudbaler upoznali su se na snimanju spota za njenu pesmu "Waka Waka", koja je bila himna Svetskog prvenstva u fudbalu 2010. godine.

Ubrzo nakon toga, par je potvrdio svoju vezu u maju 2011. nakon zajedničkog nastupa na bini na Šakirinom koncertu u Španiji, a zatim su dobili i dečake Sašu i Milana.

O njihovom je raskidu prvi progovorio novinar dnevnih novina "El Periodico", Emilio Perez de Rozas, koji je u jednom podkastu otkrio da je pevačica Pikea uhvatila u prevari.

Šakira i Pike imaju dvoje dece
FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia 

Iste novine su otkrile i nekoliko detalja o tome ko je devojka s kojom je fudbaler navodno prevario jednu od najatraktivnijih pevačica na sjetu. Naime, tvrde da se Pike nalazio s plavokosom devojkom starom 20 godina te da se radi o studentkinji koja je radila kao hostesa u Barseloni.

Pike i Šakira su bili uajedno 11 godina
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!