Svet je i dalje u šoku nakon što se saznalo da je fudbaler Žerar Pike prevario Šakiru, sa kojom je bio u vezi dugih 12 godina i koja mu je rodila dvojicu sinova. Pevačica koja je godinama važila za jednu od natraktivinijih pevačica saznala je za njegovu aferu sa 20-godišnjom hostesom tako što ga je uhvatila na delu, nakon čega joj je pozlilo, te je završila u hitnoj pomoći.

Fudbaler se navodno već iselio iz zajedničkog doma, te se preselio u svoj momački stan, a par je u međuvremenu izdao i zvanično obaveštenje za javnost: "Sa žaljenjem potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete našu privatnost. Hvala na razumevanju".

Međutim, sada se mnogi pitaju i da li će doći do neke podele imovine, iako par zakonski nije u braku, a pravo iznenađenje je usledilo kada se saznalo koliko ko ima novca na računu.

Iako se mislilo da je Pike taj koji je imućniji, ispostavilo se da Šakira ima daleko više novca. Prema različitim izvorima, Šakira ima neto vrednost od 350 miliona dolara. Naime, 45-godišnja Kolumbijka je prodala preko 75 miliona ploča što ju je učinilo jednom od najprodavanijih muzičkih umetnika na svetu.

Šakira je prodala preko 75 miliona ploča što ju je učinilo jednom od najprodavanijih muzičkih umetnika na svetu.
Shutterstock 

Žerar takođe može da se pohvali impozantnom sumom, ali je ona daleko manja od sume biše partnerke. Navodi se da 35-godišnji fudbaler ima neto vrednost od 80 miliona dolara. Španski defanzivac se okušava u drugim poduhvatima, uglavnom poker turnirima, digitalnim događajima, i osnivač je i predsednik Kosmos Holdinga, sportske i medijske investicione grupe koju je pokrenuo sa Hirošijem Mikitanijem (osnivač i predsednik japanske kompanije za e-trgovinu Rakuten, Inc.).

Žerar Pike zaradio je samo 80 miliona dolara.
- / The Photo One / Profimedia 

Inače, nakon što se u medijima oglasila još jedna navodna ljubavnica, kojoj je fudbaler slao nepristojne poruke, mnogi su mišljenja da Šakira treba da mu uzme sve. U fokusu je i fudbalerov poslednji intervju zbog kog su mnogi ubeđeni da nije Šakira ta koja ne želi da se uda, već je on znao da, s obzirom da priče o prevarama nisu od juče, u slučaju braka, a potom i razvoda. velike su šanse da će ostati bez ičega.

Šakira i Pike nisu u braku te je još uvek neizvesna podela imovine.
Shutterstock 

Kako se piše već neko vreme, Žerar se u poslednje vreme ponaša "kao pušten sa lanca", danonoćno partija, ostaje sa prijateljima u klubovima do sitnih sati, naravno u društvu svakojakih devojaka, i troši novac "kao da sutra ne postoji", međutim, niko nije očekivao da će se usuditi da ode tako daleko i svoju ljubavnicu dovede u porodični dom i krevet koji deli sa Šakirom.

Šakira i Pike navodno već neko vreme imaju probleme u vezi.
JOMO / Backgrid UK / Profimedia 

Žerar je od skandala tih, ne oglašava se a mrežama, a bes ljudi širom sveta ne jenjava. Mnogi smatraju da Šakira to nije zaslužila i navijaju da se zaista odseli sa decom nazad u Majami gde ima kuću, no, kakav će epilog cele situacije zaista biti, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!