Žerar Pike očigledno nema vremena za tugovanje. Njegova 12-godišnja veza sa Šakirom je možda okončana, ali kako stvari stoje, on se već bacio na traženje nove ljubavi.

Fudbaler navodno već ima novu izabranicu i u pitanju je jedna konobarica iz noćnog kluba čiji su inicijali C.C. Njih dvoje je navodno upoznao Pikeov saigrač Riki Puig. Ove vesti neprijatno su iznenadile mnoge koji smatraju da je fudbaler upravo "pao još niže".

Žerar Pike navodno već ima novu devojku, i u pitanju je konobarica iz noćnog kluba, čiji su inicijali C.C.
PETR LUNDÁK / MFDNES + LN / Profimedia 

"Prvo varaš jednu Šakiru, a onda spadneš na konobarice koje žele novac i hoće da budu poznate preko noći", glasi jedan od komentara. "Pike, tipično muško koje kada napravi problem, kao i svi, "leči" srce se*som", "I nisi za bolje nego za neke anonimne konobarice koje bi da budu zvezde"... nizale su se kritike besnih pratilaca.

Žerar Pike navodno je Šakiru već zamenio novom devojkom.
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, u međuvremenu se oglasila i jedna od devojaka sa kojom Pike nije imao odnose, ali jeste flertovao. Suzi Kortez tvrdila je da je "ćutala do sada iz poštovanja prema pevačici".

"Interesovalo ga je kad ću se iz Brazila vratiti u Europu, uvek me pitao za zadnjicu, zanimalo ga je koliko mi je velika, a smetalo mu je i što Mesi dobija toliko pažnje od mene", rekla je Suzi.

pritnscreen/instagram Suzi Kortez tvrdi da je Pike i njoj slao nepristojne poruke.

"On je bio taj koji mi je poslao prisnu poruku. Jedini igrači Barse koji mi nikad ništa nisu poslali bili su Mesi i Kutinjo. Oni su sjajni muževi i poštuju svoje žene. Šakira ovo nije zaslužila", rekla je ona za El Diario NY.

Podsetimo, kako su pisali strani mediji, Pike je u poslednje vreme bio kao "pušten sa lanca", danonoćno je izlazio i provodio se, te je u više navrata viđen sa devojkama u ranim jutarnjim časovima, sve dok ga Šakira nije uhvatila u njihovom krevetu sa 20-godišnjom ljubavnicom, inače hostesom. Njoj je navodno od šoka pozlilo, a fudbaler se istog dana iselio iz zajedničkog doma.

Priče o prevari vratile su u fokus i to zbog čega se nikad nisu venčali iako imaju decu, a Šakira je jednom prilikom izjavila da "želi da je Pike gleda kao devojku, a ne suprugu". "Neka misli da je sve moguće, u zavisnosti od njegovog ponašanja", rekla je pevačica, što je u neku ruku mnogima bilo potvrda da Šakira jednostavno nije bila sigurna u svog dečka.

Šakira je bila ta koja nije želela da se uda za Pikea.
Shutterstock 

Takođe se spominjalo da je Pike bio svestan da "prevara skupo košta", odnosno, da bi, s obzirom na stil života, morao mnogo više da plati na sudu ukoliko bi ga uhvatili u prevari kada je u braku, nego kada su u vanbračnoj zajednici, a kako su izgledali u doba najveće ljubavi pogledajte u galeriji ispod:

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!