Nakon 12 dugih godina i dvoje dece, došlo je do razlaza Šakire i Pikea. Već danima brojne teorije ređaju se o njihovom raskidu, počev od toga da je upravo pevačica uhvatila fudbalera "na delu", nakon čega joj je pozlilo, pa sve do toga da su oni zapravo godinama u otvorenoj vezi, te da je sve predstava za javnost.

Pričalo se i to tome zašto nikad nisu izgovorili to sudbonosno "da", a navodno je, uprkos dugogodišnjem uverenju da je Šakira ta koja ne želi da se venča, Pike taj koji je znao da bi brakom mogao sve da izgubi, s obzirom da priče o neverama nisu od juče.

Fanovi su i dalje u neverici da je, kako kažu "prevario onakvu ženu", a među njima ima i onih koji su direktno osuli "drvlje i kamenje" i na ljubavnicu, inače 20-godišnju hostesu koja je u međuvremenu izbrisala mreže, a sada kada ne mogu da dođu do nje, napali su osobu koja ih je upoznala.

FA/COURTESY UNICEF / The Photo One / Profimedia, - / The Photo One / Profimedia Par se rastaje nakon 11 godina

Gema Iglesias, inače prijateljica devojke Pikeovog saigrača Rikija Puiga bila je ta koja je spojila Pikea i drugaricu koja je radila u jednom koktel baru u Barseloni. Zanimljivo je da na sajtu tog kluba piše da je u pitanju "više od koktel bara" i da je u pitanju mesto gde se "spajaju" elegantno i nestašno.

Navodno se Pike interesovao za njenu drugaricu, te je ona prosledila kontakt i bukvalno odvela fudbalera da se upozna sa zgodnom plavušom.

Naravno, od trenutka kada je ova informacija ugledala svetlost javnosti, uvrede na račun "posrednice" nisu prestale da se ređaju, međutim, činilo se da u prvi mah lepu Gemu to uopšte nije potresalo. Ona je na storijima delila provokativne fotke iz provoda i u kupaćem kostimu, a onda je odjednom prestala da objavljuje.

Gemu na mrežama prati skoro 35 hiljada pratilaca, a broj raste iz časa u čas, te mnogi prognoziraju da će od novnonastale "popularnosti" i te kako uspeti da profitira, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Gema Iglesijas upoznala je Pikea sa drugaricom koja joj mu je kasnije postala ljubavnica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!