Za ljubitelje fudbala danas je, slobodno možemo reći, kraj jedne ere. 

Nakon 672 golova, 778 utakmica i 21 godinu, Lionel Mesi moraće da se oprosti od "Barselone", kluba koji ga je proslavio. 

Tužne vesti saopštio je na hitnoj konferenciji za novinare, a suze tokom obraćanja nije mogao da sakrije. Iako je uradio sve što je bilo u njegovoj mogućnosti, pa čak i smanjio svoje zahteve za 50 odsto, nažalost, nije mogao da ostane.

Jednog od najboljih fudbalera u istoriji sve vreme je bodrila i njegova supruga i majka troje dece, a zanimljivo je da je i pored svih uspeha, novca i slave, Mesi uspevao da vodi normalan i povučen život.

Njegova ljubav sa Antonelom nalik je bajci, a upoznali su se još u ranom detinjstvu, ne sanjajući da će jednog dana voditi život iz snova.

Njih dvoje upoznali su se zahvljajujući njenom bratu, a i sam Mesi je priznao da se s njim družio samo da bi što više viđao lepu Antonelu.

mesijeva zena
printscreen/instagram 

Zapazio ju je još kada je imala 8 godina, a kasnije su se dopisivali pismima u kojima mu je rekla da će je jednog dana oženiti.

Tako se između njih rađala ljubav i zbližavali su se sve više, usput se zajednički boreći protiv siromaštva u kome su oboje živeli.

lionel mesi i antonela
printscreen/instagram 

A onda je Leova prekretnica stigla i otvorio se novi svet. Fudbal ga je 2000. odveo u Barselonu, a Antonela je ostala da grca u siromaštvu. Njena porodica je imala supermarket, ali u vreme krize je bilo velikih poteškoća i mnogo ljudi je kralo. Antonela je počela svoj život bez Mesija. Postala je devojka drugog momka i provela je nekoliko godina s njim u vezi.

Iako je u medijima do tada objavljivano da je ''La Negra'', kako su Antonelu zvali u rodnom Rosariju, bila jedino s Mesijem i da je to ljubav iz dečačkih dana, ona je imala aferu sa jednim momkom u Rosariju dok je Leo bio u Barseloni kao još mladi fudbaler.

lionel mesi
Shutterstock 

- Ako ništa, bar me ne ostavlja zbog bilo koga, nego zbog Mesija - poručio je Antonelin bivši nakon ključnog trenutka kojim je as Barse u maju 2005. godine za sva vremena osvojio njeno srce.

mesi sa zenom
printscreen/instagram 

A ključni trenutak u ljubavnoj vezi Mesija i Antonele dogodio se u maju 2005. godine, kada je ona prošla kroz težak period, jer je njen najbolji prijatelj umro nakon što ga je pregazio momak koji je vozio pijan. Ona je tada pala u depresiju, prestala je da ide u školu, a to je nateralo Mesija da dođe u Argentinu, samo da bi je pronašao i bio uz nju.

Upravo taj trenutak postao je kamen temeljac njihove veze, a tri godine kasnije, Antonela se sa njim preselila u Šaniju.

Venčali su se 2017. godine, a danas su ponosni roditelji trojice sinova: Tijaga, Matea i Ćira kojeg je Antonela donela na svet u martu 2018.

Kakva budućnost Mesija čeka dalje, ostaje da vidimo, ali jedno je zasigurno - sve je u redu dokle god mu "drži leđa" njegova Antonela.

A još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Mesijeva žena