Nakon što je s reprezentacijom Italije postao evropski prvak, 28-godišnji fudbaler i igrač PSG-a Marko Verati ostvario je i drugi najveći san oženivši se ženom svog života, atraktivnom francuskom manekenkom Džesikom Aidi.

Njihovo raskošno venčanje nisu propustile brojne poznate ličnosti poput fudbalera Kilijana Mbapea ili bivšeg francuskog predsednika Nikole Sarkozija, a potom je usledio medeni mesec na kojem uživaju ovih dana.

Supružnici su za idealnu destinaciju odabrali Ibicu i to ne neku privatnu plažu, već popularnu turističku lokaciju koja vrvi od turista i gde su naravno bili glavne zvezde. Razmenjivali su nežnosti, zabavljali se u moru, a društvo im je pravio i Markov sin iz prethodnog braka.

marko verati i dzesika aidi na medenom mesecu
Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, najviše pažnje je uspela da privuče atraktivna Džesika u bikiniju sa trakicama koji je malo toga ostavio mašti i jedva pokrio bitna mesta, a nikome nije promakla ni poprilična razlika u visini između nje i Marka.

Njima to očito nimalo ne smeta i ne zamaraju se takvim detaljima jer ona je visoka 176, a fudbaler 166 centimetara.

Marko je Džesiku zaprosio u decembru prošle godine, a venčali su se 15. jula, čime se ispunila njegova najveća želja i prema pisanju stranih medija jedva je dočekao da joj stavi prsten na ruku.

Upoznali su se 2019. godine u jednom pariškom restoranu u kojem je ona radila kao konobarica. On se nedugo pre toga razveo od prve supruge Laure Zazare s kojom ima dvoje dece.

Instagram Marko Verati i Džesika Aidi

Džesika je ubrzo nakon toga ostvarila uspešnu karijeru u svetu mode, osvanula je i na naslovnica magazina Sports Illustrated, a o njenoj popularnosti svedoči i brojka od pola miliona pratilaca na Instagramu.