Slavnu glumicu Penelope Kruz (47) paparaci su uslikali na plaži u Italiji gde je pokazala svoje zgodno telo i lepo lice. Holivudska glumica se nalazi na odmoru sa svojom porodicom, a ove fotografije prava su poslastica za njene fanove širom sveta, jer je Penelope teško uslikati u prvatnim izdanjima.

Kruzova je uslikana jednodelnom Versaće crvenom kupaćem kostimu i teksas šortsu. Ubrzo nakon što su svet obišle ove slike, na mrežama su se mogli pročitati komentari na račun glumičinog izgleda.

"Baš je brižna sa decom i prelepa je", "Gledamo i ne trepćemo", "Ova žena izgleda nikad bolje", "Ne stari i sve je lepša"... samo su neki od komentara.

PENELOPE KRUZ NA ODMORU
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Podsetimo, Penelope je poznata po svom feminizmu i često ističe da joj smetaju kritike na račun ženskog tela i godina.

"Na početku karijere lagala sam o svojim godinama, u jednom trenutku ni sama nisam znala koliko imam godina. Ali tada sam htela da budem starija. Iako sam snimila prvi film "Jamon, Jamon" s 15 godina, tada sam rekla da sam dve godine starija", rekla je Penelope.

Inače, ona se 2010. udala za španskog kolegu Havijera Bardema (51). Samo godinu dana kasnije su dobili sina Lea (9), a ćerku Lunu dobili su 2013. godine, a više njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Penelope i Havijer sa decom