Ljubavna priča Metjua Mekonahija i Kamile Alves jedna je od najlepših u Holivudu, a ovaj par poznat je i po tome što imaju jedan od najstabilnijih brakova. 

Par se upoznao 2006. godine u jednom klubu na Sunset Boulevardu i dok je slavni oskarovac na prvu ostao očaran brazilskom lepoticom, dok ona njega prvo nije ni prepoznala.

Metju Mekonahi i kamila Alves imaju jedan od najskladnijih brakova.
Shutterstock 

Tačnije, Kamila uopšte nije bila impresionirana njegovim statusom filmske zvezde te se tako Metju morao dobro potruditi kako bi je osvojio i pokazao joj je ko je i kakav je zapravo. On je te večeri bio u izlasku sa svojom društvom kada je krajičkom oka spazio lepu manekenku pa je pozvao nju i njeze prijateljice da im se pridruže.

Na kraju su to učinile, ali prema glumčevim tvrdnjama, bilo je jasno kako je nije oduševio, a prvi put mu se obratila na svom rodnom portugalskom jeziku, ali glumac je našao način da se snađe.

"Tada sam razumeo portugalski bolje nego u naših devet godina veze", izjavio je jednom prilikom za "People". Međutim, ako pitate Kamilu o toj noći, njeno viđenje njihovog prvog susreta potpuno je drugačije.

"Upoznali smo se u Hajdu. Imali smo dve interakcije u baru. Prvo, nisam znala ko je on. U to vreme imao je dugu bradu i nosio je neki šešir. Bio je sav zakamufliran, zapravo nisam shvatala ko je on", priznala je.

Kamila Alves u početku nije znala ko je on.
Shutterstock 

Inače, Metju je priznao da je u vreme kada je sreo Kamilu bio veoma zadovoljan kao samac, te da mu nije bila potrebna devojka. "Nisam tražio. Bio sam vrlo srećan sam. Dobro sam spavao, bio sam duhovno zdrav, dobro sam se družio sam sa sobom. Ali izašli smo na naš prvi sastanak nakon susreta u klubu i tada sam znao da sledeće večeri ponovo želim ići na drugi dejt. I sledeće večeri nakon toga hteo  sam na treći dejt. A onda sam s njom želeo da nastavim život. I s nikim drugim."

Prisećajući se zbog čega se osećao tako sigurnim, otkrio je da je to bilo zbog samopoštovanja koje je imala prema sebi, prema porodici i način na koji je poštovala njega, ali nikada nije uzimala ništa zdravo za gotovo.

Par je dobio i troje dece: dva sina i ćerku, a kada je reč o roditeljstvu, imaju isti pogle i podržavaju se. Par veruje da ne bi trebalo da budu najbolji prijatelji sa svojom decom.

"Moja žena i ja imamo slična razmišljanja", rekao je jednom prilikom Mekonahi. "Kada deca pokušavaju da se igraju dobrog i lošeg policajca, mi smo uvek na istoj strani. Ako pokušaju da nas izigraju, mi dajemo isti odgovor. Takođe se jako zabavljamo. Možemo ih oblikovati, ali oni su ono što jesu."

Mekonahi kaže da bi voleo da ima još dece, još osmoro da se on pita, ali je svestan da je na njegovoj ženi najteži deo procesa. Zato je Mekonahi ne pritiska, već uživa u svojoj ulozi oca, o kojoj je sanjao još od malih nogu.

Ne kupuje joj skupe poklone

Zanimljivo je i da Mekonahi nikad ne kupuje skupe poklone svojoj supruzi. Umesto toga, poklanja joj nešto mnogo vrednije - daje joj beleške koje sam pravi. "Ozbiljna beleška koja sadrži malo poezije, za koju sam morao da sednem i da odvojim malo vremena vredi više od bilo stvari koju sam morao da platim", ispričao je glumac i nema sumnje da bi mnogi platili milione samo da dobiju pravu pažnju od svoje druge polovine.

Metju Mekonahi stalno iznenađuje svoju suprugu.
AKM-GSI / Backgrid USA / Profimedia 

Koja je tajna njihove veze?

Zapravo, recept za uspeh njihovog braka više je nego jednostavan - ljubav i prihvatanje. Kada je Kamila želela da popravi okrnjen prednji zub Mekonahi joj nije dozvolio, jer mu se to toliko dopadalo.

"Ne dolazi u obzir! Volim taj tvoj mali okrnjen zub. Ta mala senka koja je na toj strani, ali ne na toj strani. Sviđa mi se!", rekao je on.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!