Kada ste dete holibudskog glumca, ili uopšteno, slavne osobe, logično je da mnogi misle da ćete odrastati obavijeni "svilom i kadifom", međutim, iako postoji bezbroj primera gde je to zaista tako, postoje i izuzeci. 

Jedan od njih je Metju Mekonahi koji, iako je jedan od najuspešnijih glumaca, nije dozvolio da mu deca budu razmažena. Iako imaju milione na bankovnom računu, Metju i njegova supruga Kamila mnogo vode računa o pravilnom vaspitavanju troje dece. Jednom prilikom je glumac govorio o pravilima koja važe u njihovom domu.

Metju Mekonahi se trudi da mu deca ne budu razmažena.
Shutterstock 

"U našoj kući nije dozvoljeno laganje. Nije dopušteno izgovarati "ne mogu" i potpuno je zabranjeno izgovarati reč "mržnja". Zbog tih reči možete biti u velikoj nevolji u našoj kući", ispričao je glumac jednom prilikom.

"Stalno im naglašavam da, ako im deca u školi kažu: 'Kladim se da živite u velikoj kući jer je tvoj otac slavan', da zbog toga ne pognu glavu. Savetujem im da ih radije pogledaju u oči i kažu: 'Da, živimo u lepoj kući. Moj otac stvarno puno radi kako bi bio uspešan'", objasnio je glumac.

Metju Mekonahi je strog otac.
Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

I zaista, njihovo troje dece, sinovi Levi i Livingston i ćerku Vida moraju da poštuju pravila. Čak i nedavno, kada je Levi proslavljao 15. rođendan, umesto skupog poklona kakve ćete često videti na proslavama imućnih tinejdžera, pa čak i u Srbiji, tinejdžer je dobio dozvolu, ali ne bilo kakvu. 

Sin Metjua i Kamile proslavio je 15. rođendan.
Suzanne Cordeiro / Shutterstock Editorial / Profimedia 

On je dobio dozvolu da konačno otvori Instagram. Na ovo dopuštenje čekao je godinama, a Metju i Kamila sami su to otkrili kada su snimili video. Kako su rekli, sin ih je dugo molio da mu dopuste dopuste da se pridruži društvenim mrežama jer ih koristi većina njegovih prijatelja.

Deca Metjua Mekonahija i Kamile Alves nisu razmažena.
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Hej, prijatelju, mama ti je danas malo nervozna. Jedan od darova koje ti dajemo je dopuštenje da se pridružiš svemiru društvenih medija", rekao je poznati glumac u snimku, obraćajući se sinu. Kamila je bila nervozna, a Metju ju je zbog toga zadirkivao.

"On zna ko je i zna gde ide. Mislim da on to može podneti. On ima sjajnu priču da ispriča i podeli. Želim da znate da u Leviju Mekonahiju dobijate vrlo kul mladića punog poštovanja i nadam se da ćete dati sve od sebe da ga tretirate na isti način", rekao je ponosni glumac.

Mladi Levi je već podelio i svoju prvu objavi, pa napisao da je srećan što je tu, čime je otkrio koliko mu znači ulazak u svet društvenih mreža, a u njemu je predstavio sebe i brojne interese, među njima ronjenje, skijanje, volontiranje i provođenje vreme s društvom i porodicom.

Bonus video:

Poklon za venčanje tiktok/ninaskocak

Svet pznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!