Glumac Teo Džejms, mnogima poznat i po ulozi u seriji "White Lotus", ali i ovogodišnjoj hit seriji "Gentlemen" u kojoj mu je glavna uloga donela veliku slavu. Poznat je po izvanrednom glumačkom talentu i impresivnom fizičkom izgledu, što ga čini omiljenim među ženskom publikom širom sveta, ovaj 39-godišnjak do sada nije bolje izgledao.

Zahvaljujući ekstremnoj popularnosti, Teo je postao sve traženiji te je tako postao i ambasador brenda Dolce&Gabanna. Nedavno su paparaci zabeležili provokativne trenutke na italijanskom ostrvu Kapri, gde je Teo bio u središtu pažnje tokom snimanja reklame za ovu modnu kuću.

Teo Džejms
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Tokom kampanje, Teo je sarađivao s italijanskom manekenkom Vitorijom Ćereti, koja je devojka glumca Leonarda Dikaprija, što je dodatno privuklo pažnju medija. Snimali su vrlo provokativne scene u gumenom čamcu.

Vitorija je nosila minijaturni beli bikini dok je Teo ponosno pokazao svoje izvajano telo u belim kupaćim gaćama, ističući svoju posvećenost teretani i zdravoj ishrani. Njegovi isklesani mišići i samopouzdan muški stav postali su glavna tema na društvenim mrežama.

Teo Džejms i Vitorija Čereti
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Iako je Teo u braku sa irskom glumicom Rut Kerni od 2018. godine, a Vitorija već godinu dana u vezi s Dikaprijem, oboje su pokazali da nemaju problema s ljubomorom dok su zajedno snimali ove provokativne scene za reklamu.

profimedia-0859886733.jpg
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Još fotografija slavne manekenke pogledajte u galeriji:

instagram/vittoria Pogledajte kako izgleda nova izabranica Leonarda Dikaprija.