Kada je pre par meseci odlučila da se pozabavi igricom „Istina/Izazov“ na Instagramu, Anastasija Ražnatović dobila je pitanje: „Šta je najgluplja stvar koju si uradila da bi se svidela nekome?“.

Pevačica je otkrila da je jednom momku poslala stih poznatog domaćeg hita, nakon čega joj se on nikada nije javio.

„To je bilo kada sam imala 12,13 godina i jako mi se sviđao jedan dečko. U tom momentu sam bila sa jednom drugaricom koja je četiri godine starija od mene i samim tim sam mislila da je ona iskusnija i da zna kako treba“, započela je Anastasija i dodala:

„Užasno sam želela da se ja njemu svidim, a nisam znala da li mu se sviđam ili ne i onda me je ona posavetovala da mu pošaljem stih iz pesme, da mu dam do znanja i da znam odmah na čemu sam... I onda sam ja njemu poslala sledeći stih: "Umetnik u ljubavi ako si onda mi se javi", ispričala je Anastasija.

Ipak, to nije bio dobar potez.

„Malo je reći da mi se čovek nije javio posle toga. Mislim da se posle toga nismo ni videli, ni čuli. Tako da, zaista me je super posavetovala i želela sam da se ubijem posle toga“, ispričala je pevačica a ovog simpatičnog video snimka ponovo su se prisetili njeni pratioci i objavili na svojim fan stranicama.