Vilijama Levija, odnosno španskog Breda Pita kako ga još zovu, već neko vreme nije moguće videti u javnosti. Slavni lepotan nekada je "iskakao iz frižidera", a sada jedva da dobije koju ulogu.

Iako je imao zavidnu karijeru, priče o aferama kao i optužbe za silovanje dovele su do toga da mu sve više ljudi iz filmskog sveta okree leđa, te da niko ne želi negativni publicitet koji sada ide sa njegovim imenom.

Podsetimo, on je pre izvesnog vremena okončao brak dug 18 godina. Slavni lepotan suprugu Elizabet Gutjerez je prevario sa čak 80 žena, a priče o njegovim neverstvima pratila su ga gotovo od venčanja.

Vilijam Levi prevario je suprugu sa 80 žena.
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Elitzabet mu je godinama praštala aferu za aferom, ponajviše zbog sina i ćerke, međutim, očigledno je i njoj bilo dosta, te su prošle godine obelodanili da se razvode.

Od trenutka kada se saznalo da se razvode, za Levija su stvari krenule nizvodno. Naime, maneken i glumac i dalje uživa veliku popularnost žena, ali sa druge strane, njegova dela koštala su ga daljih angažovanja. Prema pisanju španskog sajta "Eldiariony" Levi je nakon toga danima bio na udaru nekadašnjih fanova koji su ispod svake njegove objave ostavljali besne komentare.

Vilijam Levi je uništio karijeru preljubama.
Shutterstock 

"Čovek koji je u stanju da ovako neke stvari radi ženi i deci nema vrednost za mene", "Neverovatno je koliko je zgodan, a koliko ne poštuje žene", "Svako ima svoje vreme, a on je sada definitivno izašao iz mode", "Drago mi je da vidim da nisam jedina kojoj se ovaj momak uopšte ne dopada", "Ti si sramota za muškarce"... samo je delić koji se mogao pročitati ispod svakog videa i fotografije.

Da je zaista passe, potvrđuje i to što je došlo do pada i pratioca i lajkova, a veliki kasting direktori sve ga ređe zovu na audicije, jer iako ga i dalje krasi izgled, smatraju da je lakše naći novog lepotana, i od njega napraviti zvezdu, nego angažovati Levija kog prati užasna reputacija.

Vilijama levija ne žele da angažuju.
KDNPIX / Splash / Profimedia 

Kako se piše, jedina nada je da se baci na produkciju, ali je i to diskutabilno jer mnogo glumica ne želi da radi sa njim. Zapravo, od momenta kada se saznalo za razvod, mnogi su bili presrećni zbog odluke, a pogotovo zbog Gutjerezove.

"Ona je sjajna žena i majka i zaslužuje nekog ko će je poštovati. Nastavi dalje, nemoj da te on koči", poručili su joj kolege glumci.

Optužba za silovanje uticala na karijeru

Upravo se za ovo tvrdi da je kap koja je prelila čašu u njegovom braku ali mu u neku ruku zapečatila karijeru. Protiv njega je pre izvesnog vremena podignuta optužnica da je u hotelsku sobu namamio maloletnicu i prisilio je na polni odnos.

Vilijam elvi optužen je za silovanje.
Instagram 

Optužnica je kasnije povučena, ali Vilijam nikada nije negirao da je spavao s dotičnom devojkom, već je izjavio kak je lagala o tome koliko godina ima.

Nakon toga, producenti serija i filmova navodno mu nude samo uloge negativaca, jer ga "već mrze", a bilo šta drugo, uticalo bi na popularnost ostvarenja.

"Moramo da uživamo u životu"

Za sve to vreme Levi se ponašao kao da se ništa ne dešava. Iako se ređe pojavljivao u javnosti, aktivan je na mrežama, ali pratiocima nije promakla jedna stvar kada je reč o njegovom izgledu. Naime, čak i na poslednjem videu u opisu kojeg je napisao "Gospodo, moramo uživati u životu, jer vreme ističe", delovalo je kao da je ostario preko noći.

Iako je i dalje šmeker, njegovo lice potpuno je prekriveno borama, a uprkos filteru, tamne i nadute podočnjake nije mogao da sakrije. Mnogi su komentarisali i da "možda i ne uživa u životu toliko koliko tvrdi", kao i da su "svi gresi konačno došli na naplatu".

Vilijam Levi kao da je ostario preko noći.
Instagram 

Vilijam je i dalje u fantastičnoj formi, ali kada je reč o njegovom licu, deluje kao da je umoran, i tužan, čak i kada se nasmeje. Da li će glumac uspeti da povrati staru slavu, ostaje da vidimo, ali nema sumnje da je sve što se događalo i te kako ostavilo traga na njega, a kako je izgledao u doba najveće slave pogledajte u galeriji u nastavku.

Instagram Kubanski Bred Pit varao ženu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!