Kubansko-američki glumac kog domaća publika zna iz meksičkih sapunica Vilijam Levi stekao je titulu miljenika žena čim se prvi put pojavio u svetu šoubiznisa, prvo kao maneken, a onda kao glumac u telenovelama.

Vilijam je najviše pažnje svetske javnosti privukao 2011. godine, kada se pojavio u spotu Dženifer Lopez za pesmu I'm Into You, ali njegova karijera je potom krenula silaznom putanjom jer je, žudeći da se probije u Holivudu, odvijao uloge u telenovelama.

Zvezda serije "Oprezno s anđelom" već je nekoliko puta proglašen i najseksepilnijim muškarcem na svetu, a sve vreme ga prati još jedna "titula"— najvećeg preljubnika.

Vilijam Levi sa Elizabet Gutijerez ima ćerku i sina.
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Godinama je bio u vanbračnoj zajednici sa glumicom i modelom Elizabet Gutijerez, sa kojom ima ćerku i sina. Često se pisalo o njegovim prevarama, a mediji su navodili, čak, i cifru od preko 80 žena. Ona mu je čini se opraštala sve, a proteklih godina do medija je dospelo više njegovih veza.

Novi problemi pojavili su se nakon što je protiv njega podignuta optužnica da je namamio maloletnicu u sobu jednog hotela i prisilio je na polni odnos. Optužnica je kasnije povučena, ali Vilijam nikada nije demantovao da je spavao s dotičnom devojkom, već je izjavio kako ga je lagala o tome koliko ima godina.

Vilijam Levi ima sina Kristofera koji liči na njega.
Instagram 

Za sve to vreme, njegova supruga Elizabet nekoliko puta ga je napuštala s decom, ali bi se uvek vraćala, poslednji put pre nekoliko meseci.

Međutim, iako se mnogo puta do sad spekulisalo o njihovom rastanku i pomirenju, oni sa vremena na vreme znaju da iznenade javnost zajedničkim slikama.

Ova ljubavna priča uspela je uprkos velikom medijskom pritisku, a zajedno imaju dvoje dece, Kristofera i Keli.

Da iver ne pada daleko od klade vidi se i po izgledu njegovog sina Kristofera koji je, po ugledu na oca, izrastao u pravog šmekera.

Njegov 14-godišnji sin Kristofer, doživeo je nesreću kada se automobil prevrnuo na njega. Kako su pisali meksički mediji, nesrećan događaj odvio se zbog toga što je Kristofer prenaglo skrenuo u krivinu i izgubio kontrolu.

Sin Vilijama Levija je izrastao u pravog šmekera.
Instagram 

Za Vilijama i Elizabet nije bilo težeg poglavlja od onog koje su doživeli prošle godine, kada je njihov sin doživeo nesreću gde mu se koleno zaglavilo ispod električnog vozila i kada su morali helikopterom da ga prevezu u bolnicu.

Uz sva nagađanja i stalne razdvojenosti koje su zvezde imale, po svemu sudeći, njihovoj ljubavi je došao kraj, o čemu uveliko pišu strani mediji. Vilijam je razvod potvrdio na Instagramu, dok se Elizabet za sada nije oglašavala.

Instagram Kubanski Bred Pit varao ženu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!