Igrač Sakramento Kingsa i bivši dečko Kloi Kardašian, Tristan Tompson, priznao je da je otac deteta koje je rodila lična trenerka Marali Nikols.

Tompsonovo priznanje usledilo je nakon što je napravio test utvrđivanja očinstva.

Ovaj serijski preljubnik viđen je kako dolazi po svoju trogodišnju ćerku Tru, koju je dobio s Kloi, na časove plesa i to samo nekoliko sati pre nego što je na društvenim mrežama potvrdio očinstvo.

"Danas je rezultat testa utvrđivanja očinstva pokazao da sam ja otac deteta Marali Nikols. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Sada kada je utvrđeno očinstvo, veselim se zajedničkom prijateljskom odgajanju našeg sina. Iskreno se izvinjavam svima koje sam povredio i razočarao, i javno i privatno", napisao je Tompson.

Tristan Tompson uradio je test očinsta.
Instagram 

Nakon toga se u posebnom Instagram storiju obratio rijaliti zvezdi Kloi Kardašijan.

"Kloi, ti ovo ne zaslužuješ. Ne zaslužuješ slomljeno srce i poniženje koje sam ti priredio. Ne zaslužuješ da budeš tretirana na način na koji sam te ja godinama tretirao. Moji postupci sigurno nisu u skladu s tim kako te ja vidim. Osećam veliko poštovanje i ljubav prema tebi. Bez obzira na to šta ti možda misliš. Ponavljam, jako, jako mi je žao", napisao je Tristan.

Tristan Tompson javno se obratio Kloi Kardašijan.
Instagram 

Marali (31) je rodila njihovog sina 1. decembra prošle godine, a ranije je priznala da je začet na proslavi Tristanovog rođendana u martu 2021.

Zanimljivo je da su u to vreme Tristan i Kloi ponovo obnovili svoju vezu, koja je bila raskinuta upravo zbog njegovih čestih preljuba, a na toj je rođendanskoj proslavi bila i cela Kloina porodica.

Tristan Tomspon više puta je prevario Kloi Kardašijan.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Daily Mail je saznao, na osnovu uvida u sudske dokumente, da je Marali tužila košarkašku zvezdu na sudu i zatražila alimentaciju. Tompson takođe ima četverogodišnjeg sina Princa Tompsona, kojeg je dobio u vezi s manekenkom Džordan Kreg.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!