Tristan Tompson nikako da nauči lekciju.

Kao da nije malo jedna prevara za koju je Kloi saznala i to ne samo što je bilo sa Džordin Vuds koja je smatrana članom proodice, već je bila i trudna što je situaciju dodatno otežalo.

Nakon toga usledlilo je pomirenje na jedevite jade, a onda se saznalo za novo neverstvo sa Sindi Čejs koja je o sočnim detaljima progovorila u jednom podkastu.

A onda kao "šlag na tortu", oglasila se još jedna žena sa kojom je Tristan varao Kloi i to u trenutku kada su svi mediji brujali da mu je Kardašijanka ponovo sve oprostila i vratila verenički prsten na ruku.

Tristan je Kloi prevario po treći put sa ličnom trenerkom Marali Nikols.
Splash News / Splash / Profimedia 

U pitanju je Marali Nikols, lična trenerka koja se i porodila pre nekoliko dana, a ono što ceo slučaj čini dodatno teškim su njene tvrdnje da joj je Tompson nudio novac da abortira i ćuti o aferi. Kako je rekla za američke medije, nuđeno joj je čak 75.000 dolara, ali je nakon toga odlučila da ga raskrinka i sve objavi.

Marali Nikols rešila je da otkrije prljav veš Kardašijanki i Dženerki.
pritnscreen/instagram 

Ona je otkrila da je zatrudnela u martu ove godine, kao i da se pet meseci pre susreta u jednom hotelu u Hjustonu, kada su i imali odnose, viđala sa njim. I taman kad se pomislilo da stvar ne može da ode dalje od njenog priznanja, Marali je na svom profilu otkrila još "prljavog veša".

Naime, najpre je objavila nekoliko Instagram storija u kojima se požalila kako joj je Tristan rekao da je voli i onda je u svom stilu nestao "kad je to zaista postalo važno", a onda je otkrila da je Kajli imala aferu sa Drejkom.

"Rekao si kako planiraš da prekineš sa Kloi jer..."nije funkcionisalo" već godinama. Rekao si i da ćeš se povući iz NBA lige i otići u penziju iduće godine nakon čega si planirao da napustiš Kaliforniju", napisala je Merili Nikols.

A onda je zapretila Tompsonu kako će da otkrije još više informacija pre nego što ga optuži na sudu.

"Više ne ćutim. Nije me briga da li će se o slučaju raspravlja u javnosti ili o Kardašijanima koji prete tužbom za klevetu. Toliko je uvrnutih, beskrupuloznih mračnih stvari za koje javnost ne zna, ali hoće. Uskoro. Samo ostanite sa nama", napisala je Nikols.

"Znaš da je Drejk spavao sa Kajli prošle godine, ali nisi dovoljno muško da kažeš njenom dečku. Toliko od mene. Laku noć ljudi. Više ćete saznati sutra", dodala je Merili.

Da možda gde ima dima i vatre govori i nedavna izjava nikog drugog do Kanjea Vesta koji je progovorio o Drejkovom muvanju svih Kardašijanki/Dženerki.

Kanje tvrdi da Drejk muva Kardašijanke/Dženerke.
Jonathan Brady / PA Images / Profimedia 

"On (Drejk) radi stvari poput toga da živi pet blokova niz ulicu od tebe, šalje poruke na Instagramu svakoj ženi u porodici ili izvan nje", rekao je Kanje u "Drink Champs podcastu".

Voditelj ga je onda prekinuo s pitanjem da li se odnose Drejkovi stihovi u pesmi "Sicko Mode" Travisa Skota upravo na to o čemu govori, a Kanje je to potvrdio:

"Drejkovo licemerje je očigledno bilo na vrhuncu kada je sarađivao sa Skotom i dok je istovremeno imao odnose s njegovom devojkom Kajli Džener".

Dakle, kako stvari stoje, tek će se otkriti još detalja, te je sasvim izvesno da se celoj ovoj situaciji ne nazire kraj.

Navodno je Kajli spavala sa Drejkom prošle godine.
printscreeen/instagram 

Za sada su se pojavile neke informacije da je sve zapravo maslo fejk stranica koje šire trač širom interneta, i da su u pitanju lažne strane Marali Nikols, odnosno da joj je profil hokovan jer je nakon spornih izjava nestao sa društvenih mreža, ali ostaje da se vidi šta je zapravo od svega istina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIHi budi u toku svakog dana!