Košarkaš Tristan Tompson, priredio je Kloi Kardašijan još jednu u nizu prevara. Kako strani mediji navode, Tristan očekuje treću prinovu, dok sa Kloi ima ćerku Tru.

Košarkaš je u martu ove godine, dok je radio na pomirenju sa Kardašijankom, koju je prevario sa dve žene dan pred porođaj, bio intiman sa ličnim trenerom Marali Nikols, koja se porodila pre dva dana.

Tristan Tomspon je uhvaćen sa tri devojke u hotelu, nakon čega ga je Kloi Kardašijan ostavila.
GAMR / HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Američki tabloidi prenose da je Tomson Marali nudio 75.000 dolara da abortira, a potom da ćuti o njihovoj aferi i trudnoći, ali je ona rešila da ga raskrinka i sve objavi javno.

Osim toga, Marali traži alimentaciju za dete.

Ona je otkrila da je zatrudnela u martu ove godine, kao i da se pet meseci pre susreta u jednom hotelu u Hjustonu, kada su i imali odnose, viđala sa njim.

Zanimljivo je da je u to vreme kanadski košarkaš još uvek bio u vezi s Kloi, pripadnicom klana Kardašijan.

Tristan Tompson je ljubavnici nudio novac da abortira i da ćuti o njihovoj aferi.
Shutterstock 

Kloi je iznenada raskinula vezu s košarkašem u aprilu ove godine nakon što je Dejli Mejl objavio fotografije Tompsona kako ulazi u hotelsku sobu s tri devojke nakon lude zabave na Beverli Hilsu.

U emisiji "U korak sa Kardašijanovima", Kloi je otvoreno o progovorila o vezi s Tompsonom. rekavši kako se on silno trudio da ponovo osvoji njeno poverenje, te da je svesna da je on puno napredovao, ali je dodala i da ne može u potpunosti da mu veruje.

Kloi Kardašijan doživela je niz prevara i poniženja od Tristana Tompsona.
Instagram 

Mesec dana pre veze sa Marali, Tristan je zaprosio Kloi, a onda već u aprilu su američki mediji pisali o Sindi Čejs, Instagram modelu koja tvrdi da je imala aferu sa Tompsonom koji joj je rekao da je slobodan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Više fotografija Kloi Kardašijan i Tristana Tompsona pogledajte u galeriji u nastavku:

Splash News / Splash / Profimedia, printscreen/youtube/Keeping Up With The Kardashians Kloi Kardašijan i Tristan Tompson imalu su turbulentnu vezu