Modni svet potresla je vest da je je dizajner, vizionar i kreativni direktor Luis Vitona Virdžil Ablo, preminuo danas u 41. godini nakon nekoliko godina borbe s rakom.

Od njega su se na mrežama oprostili mnogi poštovaoci njegovog rada među kojima je, opravdano, najviše bilo slavnih.

Jedna od prvih koja se oglasila na Tviteru bila je i Kloi Kardašijan, što je bilo njeno prvo oglašavanje u poslednje vreme, pogotovo ako se uzme nesreća koja se nedavno dogodila na koncertu Travisa Skota kada je poginulo devetoro ljudi, a na stotinu povređeno.

Međutim, mnogi ovo nisu dočekali sa odobravanjem.

Baš iz razloga što se nakon tragične pogibije na festivalu među kojima je i devetogodišnji dečak nije nijednom javno oglasila i poslala bilo kakvu poruku podrške, pa makar i ono "R.I.P." ("Rest in peace" - "Počivaj u miru"), ljudi su se u ogromnom broju okomili na njenu objavu.

"Ne sećam se da sam negde video tvoj tvit o poginulima", napisao je jedan korisnik, a negativni komentari su se samo nastavili.

odgovor na tvit kloi kardasijan
pritnscreen/twitter 

Pored zamerke i jer nije pružila podršku porodicama poginulih, zamerili su joj i jer se od navodno dragog prijatelja oprostila emodžijima.

"Da li ti to pokušavaš da budeš kul, pa kao, emodžiji su dovoljni? Tvoj prijatelj je zaslužio makar prostoproširenu rečenicu".

kloi kardasijan
SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Borba ispod njenog tvita nastavila se tokom celog dana, iako se nakon toga Kloi nije oglašavala na Tviteru. Međutim, na Instagramu je jedino delila fotografije svoje nove kolecije, te je i to bio razlog da je optuže da su joj "samo pare u glavi".

kloi kardasijan
printscreen/instagram 

Naravno, bilo je i onih koji su je branili, iako su daleko glasniji oni koji smatraju da bi "cancel kultura" konačno trebalo i da se pozabavi slučajem ove Kardašijanke koju su mnogi opisali "sebičnom i bez trunka empatije".