Do sada je važilo pravilo - štagod se dovede u vezu sa Kajli Džener proda se.

Zato i ne čude komentari da ni njen partner Travis Skot ne bi bio to što je danas da nije nje.

Istina je da mu je cena nastupa porasla od kada je sa Kajli, a tome je umnogome donela popularnost koju je dobio od kada su u on/off odnosu, i naravno, od kada mu je rodila ćerkicu. Par se pomirio još pre nekoliko meseci, a najmlađa milijarderka trenutno čeka sa njim drugo dete, međutim, poslednji skandal ozbiljno je narušio njihov ugled i karijere.

Nakon stravične nesreće na "Astroworld" festivalu na kom je život izgubilo sada već 10 osoba, a povređeno preko 300, isplivali su dokazi da nije sve onako kako je Travis tvrdio.

Naime, on je nakon nesreće rekao da nije znao šta se dešava u publici, iako su brojni snimci pokazali suprotno. Takođe je rekao da nije čuo ikoga da mu kaže da stane sa nastupom. Naravno, i to se ispostavilo kao laž. Na sve to, fanovi su napali i Kajli koja je prolazila pored tela i navodno nije znala šta se dešava.

travis skot
Shutterstock 

Sada su stigle vesti da je i devetogodišnjak koji je bio jedan od najmlađih povređenih ipak podlegao povredama što ga čini najmlađom žrtvom, a njegov otac pridružio se tužbama.

Sve što se desilo moralo je da ima uticaj i na njihove karijere. Veliki broj magazina povukli su naslovnice sa poznatim parom, a Kajli koja je inače računala na opasnu sumu novca od pokazivanja lica drugog deteta u nekom od časopisa, sada je suočena sa daleko nižom ponudom.

kajli dzener
Instagram 

Poslednji u nizu bio je čuveni "W magazine". Iako je časopis već ištampan i u distribuciji širom Amerike, a s obzirom da je snimanje odrađeno pre incidenta, uredništvo na sve moguće načine pokušava da spreči isporuku, pa čak i zovu vozače kamiona kako ne bi isporučili štampana izdanja.

"To je najmanje što možemo da uradimo", rečeno je iz pomenutog magazina.

Takođe, određeni zaposleni u "Kylie cosmetics" tvrde i da je prodaja drastično pala, naročito nakon smrti dečaka i vesti da je Kajli prolazila pored tela, a izvori bliski paru tvrde da je ovo unelo nemir i u njihovu, inače nestabilnu vezu.

"Kajli je trudna i treba joj mir, a ovo sve je bio ogroman udarac kako na njenu porodicu, tako i na biznis. Naravno, neće propasti, ali činjenica je da će ovo biti ogromna mrlja na njihovim imenima", rekao je navodno jedan od izvora.

travis skot i kajli dzener
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bilo kako bilo, snimci govore više od 1.000 reči, te je jasno da su načinjeni ogromni propusti u organizaciji, ali i na samom koncertu. Ostaje samo da vidimo da li će im cancel kultura ipak oprostiti, ili je ovo početak kraja njihovih karijera.