Kajli Džener postala je najmlađa milijarderka u istoriji zahvaljujući svom brendu "Kylie cosmetics".

Pravi tajming, dobar marketing, velika popularnost na mrežama i naravno, pomoć porodice doveli su do toga da je njen brend jedan od najtraženijih uprkos lošim kritikama određenih proizvoda, pogotovo kada je u pitanju nega kože.

Dženerova se na loše recenzije nije osvrtala, već je nastavila da izbacuje nove preparate, a poslednja u nizu je i dečija kolecija koju najavljuje već neko vreme.

I taman kad smo se navikli na sladunjav sadržaj koji je preplavio njen profil, Kajli se odlučila za nešto što je njene pratioce ostavilo bez teksta. Naime, ona je najavila novu kolekciju povodom Noći veštica, međutim, zbog fotografije koju je okačila obožavatelji su joj masovno poručivali da je preterala.

Ona je pozirala potpuno naga, prekrivena krvlju, a mnogima je ova fotka izazvala mučninu.

"Ovo je bolesno", "Deluje kao da ju je neko iskasapio", "Preterala je ovaj put", "Ko ju je ubedio da je ovo dobra kapmanja", "Sve vreme imam trip kao da se nešto loše desil osa njenom bebom", pisali su ispod objave.

Inače, cela kampanja snimljena je pre nego što je Kajli ostala u drugom stanju, a influenserka je danima najvaljivala novu paletu u kostimima koji nisu bili toliko ekstremni i zbog čega su je mnogi poredili sa sestrom Kendal, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da će uraditi ovako nešto.

kajli dzener na novim fotkama lici na sestru kendal
pritnscreen/instagram 

Danas je konačno pokazala i kako izgledaju štand i unutrašnjost palete kao i novi karmini, a sve to možete pogledati u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Kajli Džener nova kolekcija za Noć veštica