Mesecima se šuškalo da su Kajli Džener i njen bivši dečko i otac njnog deteta Travis Skot obnovili romansu.

Iako su govorili da su u dobrim odnosima samo zbog ćerke Stormi, na kraju se ipak ispostavilo da priče nisu nastale bez razloga.

Kajli čeka drugo dete sa Travisom, a mnogi su saglasni da najmlađa milijarderka nikad nije izgledala tako srećno.

Sa druge strane, kako vreme odmiče, postavljalo se i pitanje venčanja, ali i "prokletstva Kardašijanovih" jer je poznato da nijedan brak do sada nije opstao, niti prošao bez kontroverzi.

kajli dzener
printscreen/instagram 

Travis je nedavno iznenadio i Kajli i Stormi identičnim prstenjem sa dijamantima, što je raznežilo njihove pratioce, zbog čega su svi požurili da pitaju kada će konačno uslediti veridba, međutim, nove paparaco fotke otkrile su ono što je izgleda svima promaklo.

kajli i stormi sa identicnim prstenjem
printscreeen/instagram 

Naime, pratioci koji su shvatili da je Kajli trudna i pre nego što je ona to obelodanila na svom instagramu, i to samo zahvaljujući njenoj boji noktiju, sada su ubeđeni da se udala u tajnosti.

Naime, ona je nedavno uslikana sa ćerkom na aerodromu u Los Anđelesu, a dok je oblačila jaknu, mogao se na njenoj levoj ruci videti prsten nalik na burmu.

Iako je Dženerova ljubitelj nakita, i rado nosi prstenje, ovakav do sada nijednom nije "prošetala", a pratioci su sigurni da je sudbnosno "da" izgovorila u tajnosti, kao što je praktikovala i sa drugim, njoj bitnim situacijama.

Za sada se povodom navoda nije oglašavala, te će samo vreme pokazati da li u pričama ima istine, ili je ovo bila puka slučajnost.