Najmlađa milijarderka Kajli Džener je u februaru 2018. rodila ćerku, a ubrzo nakon toga pohvalila se zavidnom linijom. Iako je zbog savršene figure dobila mnoštvo komplimenata, svi su se pitali kako je Kajli postigla takvu liniju.

Tada je objavila da je srećna jer je uspela da izgubi sve "trudničke kilograme", istučući da se tokom trudnoće ugojila 20 kilograma. Kako kaže, bio joj je cilj da za tri meseca nakon porođaja izgubi makar polovinu dobijenih kilograma.

kajli dzener
Instagram 

Ipak, Kajli priznaje da je 20 kilograma izgubila zahvaljujući dijetama jer nije ljubitelj fizičke aktivnosti, iako je telu potrebno oko godinu dana da se vrati u normalu.

- Ja sam prirodno mršava osoba, kao moja sestra Kendal. Ne baš skroz kao ona, jer ona ima status modela, mada uvek sam imala veoma ravan stomak. Konačno sam ga vratila tek nedavno. Osećam da to ima velike veze sa ishranom - želim picu, testeninu, mnogo hrane, ali svega sam se odrekla - rekla je Kajli i dodala:

- Jela sam jaja i smatram da mi je to pomoglo. Jela sam ih tri puta na dan, iako ih ne podnosim. Tokom trudnoće, jela sam mnogo, mnogo hrane i zbog toga su mi govorili da nosim devojčicu, jer sam žudela za slatkim i slanim. To se ispostavilo kao istina - zaključuje Kajli.

kajli dzener
PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kajli je otkrila da nikada nije bila osoba koja voli obilan doručak koji uključuje žitarice. Ona ujutro uvek popije sok od celera, dok u frižideru ima zalihe ovog svežeg napitka.

kajli dezener
printscreen/instagram 

Nakon konzumiranja svežeg soka, Kajli za doručak jede jaja, avokado i slaninu. Tipičan ručak za Kajli je piletina sa puno povrća ili biftek i pirinač. Izbor ručka zavisio je od njenog raspoloženja, ali se trudila da to budu zdravije opcije.

kajli dzener
printscreen/instagram