Igrač Sakremento Kingsa i bivši dečko Kloi Kardašijan, Tristan Tompson ponovo će se ostvariti u ulozi oca. Košarkaš čije je karijera na zalasku, očekuje svoje treće dete, a majka je lični trener Marali Nikols s kojom se spetljao dok je još uvek bio u vezi s Kloi.

Nakon što je ova afera procurila u javnost, Tompson je poslao preteću tekstualnu poruku majci svog budućeg deteta.

"Znaš kako se osećam. Moji osećaji se nisu uopšte promenili i ne želim da budem uključen u sve ovo. Osim toga, ako misliš da ćeš zaraditi na toj bebi grešiš. Svesna si da odlazim u penziju nakon ove sezone. Stoga, što se tiče pomoći, to će biti onoliko koliko je mesečno potrebno od nekoga ko je nezaposlen.

Ovo je Teksas tako da će alimentacija iznositi samo nekoliko stotina dolara. Zato ti je bolje da uzmeš ovih 75 hiljada koje ti nudim, jer nećeš dobiti ništa više od toga s obzirom na to da imaš dete s nekim ko je nezaposlen. Sve što ćeš imati je dete koje si dobila s ocem koji ne želi da ima nikakve veze s tim detetom i nekoliko stotina dolara mesečno za izdržavanje", stoji u navodnoj poruci Tristana Tompsona upućenoj Marali Nikols.

Marali, koja bi uskoro trebala da se porodi, zatrudnela je u hotelskoj sobi u Hjustonu u martu ove godine, gde je spavala s Tompsonom nakon proslave njegovog 30. rođendana. U to vreme on još bio u vezi s 37-godišnjom Kloi Kardašijan, majkom njegovog drugog deteta, trogodišnje djevojčice Tru.

Podsetimo, Kloi je iznenada raskinula vezu s košarkašem u aprilu ove godine nakon što je Dejli Mejl objavio fotografije Tompsona kako ulazi u hotelsku sobu s tri devojke nakon lude zabave na Beverli Hilsu.

Tristan Tomspon često je varao Kloi Kardašijan.
GAMR / HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mesec dana pre veze sa Marali, Tristan je zaprosio Kloi, a onda već u aprilu su američki mediji pisali o Sindi Čejs, Instagram modelu koja tvrdi da je imala aferu sa Tompsonom koji joj je rekao da je slobodan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Splash News / Splash / Profimedia, printscreen/youtube/Keeping Up With The Kardashians Kloi Kardašijan i Tristan Tompson imalu su turbulentnu vezu