Kako stvari stoje, Elizabet Gutjerez, bivša supruga Vilijama Levija, ponovo je odlučila da mu sve oprosti i da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Naime, španski mediji pišu da je nekadašnji par proveo neko vreme zajedno u Sevilji gde glumac radi na jednom projektu, a očevici tvrde da su delovali srećno i zadovoljno kao u stara vremena.

Par je najpre uživao na večeri sa prijateljima, a na mrežama su delili fotografije sa istih mesta, gotovo kao da se i ne skrivaju.

Međutim, ni Vilijam ni Elizabet nisu komentarisali navode.

Zapravo, prošlo je nekoliko meseci od kako je Levi zamolio medije da ga ne pitaju za Elizabet, međutim, taj stori je brzo izbrisao. Oni su u januaru ove godine obelodanili da se razvode, što su saopštili zajednički:

"Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da prekinemo našu vezu, ali ćemo i dalje biti divna porodica kakva jesmo i najbolji roditelji našoj deci".

Vilijam Levi i Izabel Gutjerez odlučili su da se brinu o deci zajednički i nakon razvoda.
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Tada su mnogi pružili podršku Izabeli koja je Leviju praštala sva neverstva. Govorili su da se "konačno dozvala pameti", i da nije više "jadnica koja sve prašta nevernom mužu". Međutim, iako je do sada par viđen zajedno, ali uvek u društvu dece, ovo je prvi put da su njih dvoje bili bez naslednika, što je, logično, probudilo govorkanja o pomirenju.

Vilijam Levi i Elizabet Gutjerez su se navodno pomirili.
Instagram 

Podsetimo, Vilijam Levi i Elizabet Gutjerez poznaju se 19 godina, a vezu su otpočeli u rijalitiju. Kasnije su se venčali i dobili dvoje dece. Međutim, od samog početka odnosa par su pratile priče o neveri.

Glumac je poznat kao veliki ženskaroš, a bilo je navodno perioda i kada je spavao nedeljno sa tri različite žene i vodio paralelne veze. Spominjale su se i njegove koleginice, od kojih su neke javno progovorile o aferi. 

Vilijam Levi na svakom koraku je varao ženu.
Shutterstock 

Ipak, i kada su medije preplavile fotografije sa drugim ženama, Elizabet ga je branila i pravdala. Prešla mu je i preko optužbi da je zaveo maloletnicu, a konačnu crtu je podvukla kada se pojavila informacija da je bio sa mladom ćerkom slavnog producenta Rejnalda Lopeza. 

Tada je Gutjerezova odlučila da ipak mora da ostavi nevernog muža, ali se sada čini da je ipak ljubav jača od svega, te da su odnosu dali novu šansu, a da li u pričama ima istine i da li će ovog puta glumac ipak biti veran, ostaje da vidimo.

Vilijam Levi i Izabel Gutjerez su dali ljubavi drugu šansu.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!