Dad fashion je trend koji nam neprestano daje - bez obzira na godišnje doba. Posle koketiranja sa zdepastim sandalama, šortsevima do kolena i havajskim košuljama, uzmite u obzir da je prsluk džemper, odnosno pulover ovosezonsko ažuriranje dad fashion trendova.
Kako smo previše navikli na kolebanje vremena i mešanje godišnjih doba, ovaj bi mogao biti rešenje za borbu protiv zimskog oblačenja.


Jer, iako smo blagoslovljeni sunčanim danima i tokom jeseni i zime, to i dalje ima svojih izazova. Posebno modnih. Na korak se odmaknite od direktne sunčeve svetlosti ili izađite iz zagrejane kancelarije i budite spremni za trend koji nam dolazi.
Ove jeseni uskačemo u prsluk džemper iliti pulover. Dovoljno je prijatan da vas zagreje, ali bez rukava verovatno nećete morati da brinete zbog pregrevanja kada stvari postanu malo toplije.


Sjajna stvar kod ovog komada je što ga možete nositi samostalno ili uz košulju ispod, a dolazi u različitim bojama i materijalima, kao i u oversized i uskim varijantama.
P.S. Odličan je i kao „uradi sam“ projekat, pa ako vaša mama ili vi imate neki stari, naizgled neupotrebljivi džemper, znate šta vam je činiti!