Tokom karantina smo se uverili da ne postoji ništa bolje od ugodnog uživanja na kauču za vreme kišnog dana uz šolju kafe i onlajn kupovine. Ta navika nam je ostala usađena i kada je izolacija prekinuta i kada su velike radnje ponovo počele da rade. Međutim, sve više nailazim na ljude koji su jednostavno prestali da praktikuju kupovinu uživo i gotovo se u potpunosti preselili na onlajn šoping. Priznajem, postoji “ono nešto” u iščekivanju paketa koji ste pre nekoliko dana stavili u šoping korpu i kliknuli opciju “buy”. Ali kao i sve ostalo, tako i ova vrsta kupovine ume da zavara, pa vodite računa o tome koliko novca trošite i da li su sajtovi sa kojih poručujete provereni i kredibilni. Da bismo vam uštedeli vreme (a i novac) od provere i traženja takvih sajtova, izdvojili smo 8 veb šopova gde mozete obaviti bezbednu kupovinu, a da pritom izaberete sjajne modne komade.

ASOS

Ako do niste kupovali na ASOS sajtu, ozbiljno zanimljiv šoping ste propustili. Ovaj vebsajt je jedinstveno odredište za sve vaše modne i bjuti potrebe, a sve to po razumnoj ceni. Ja mogu da provedem sate na njihovom sajtu, a verujem da ćete i vi.

REVOLVE


Uvek možete računati da će vam Revolve doneti najmodernije komade koji će vam trebati kada dođe vreme za sezonsko ažuriranje garderobera, a osim toga tu se nalaze i mnogi istaknuti dizajnerski brendovi. Na svoju listu najprodavanijh proizvoda dodali su i zanimljive maske za lice - tako da znate da osim trenutnih trendova prate i ostale potrebe. Zbog praktičnosti, ljubitelji mode ovde takođe mogu da naruče i svoje omiljene kozmetičke proizvode, čime ćete uštedeti plaćanje duple poštarine.

TOPSHOP


Ovo je jedan od naših omiljenih britanskih high street brendova,. TopShop nudi sve sjajne komade koje ste navikli da nalazite u prodavnicama po istoj ili čak mnogo pristupačnijoj ceni. Osim toga, standardna dostava, koja traje do devet dana, besplatna je kada potrošite preko 100 funti.

MYTHERESA


MyTheresa postoji više od 30 godina, prvo kao modna žarišna tačka u Minhenu, a kasnije i produženje ekskluzivne prodavnice onlajn. Šta možete očekivati od ovog sajta? Za početak, brza dostava u roku od jednog radnog dana, besplatan povraćaj u roku od 30 dana i impresivna kolekcija dizajnerskih komada! Sajt sadrži preko 250 inostranih dizajnera, a poznata je po tome što je jedna od najboljih veb lokacija za kupovinu luksuznih komada, sa velikim imenima.


MODERN CITIZEN


Modern Citizen može da se pohvali pristupačnom kolekcijom odeće i aksesoara. Sajt nudi izbor zlatnog nakita i kožnih torbi – a sve to u rangu cena ispod 185 eura. Što se tiče odeće, možete kupiti osnovnu poslovnu garderobu, haljine za izlazak i svakodnevne odevne predmete.


MODCLOTH

Posetite ModCloth ako ste u potrazi za indie, vintidž i retro inspirisanom odećom i aksesoarima. Pristup ovog brenda modi je neverovatno osvežavajuć, sadrži razne modele u svojoj i prodaje komade koji odgovaraju svima.

URBAN OUTFITTERS

Urban Outfitters ima na raspolaganju širok spektar marki i stilova, tako da možete pronaći ono što vam treba po ceni koju želite. Filtrirajte proizvode prema kategorijama, stilovima, veličinama, bojama, brendovima i cenama da biste brzo pronašli ključne stavke ili jednostavno kliknite na stranice i pregledajte sve što ovaj fenomenalan sajt nudi.