Koliko smo se već svi uželeli putovanja i toplijih krajeva, govori i činjenica da dosta ljudi iz naše okoline se neretko zapućuje na neke egzotične destinacije. S tim u vezi, imamo odličan predlog modela kupaćeg kostima koji će savršeno istaći savršeno izvajanu figuru

Slavna glumica i pevačica Dženifer Lopez obukla je smeli odevni komad za poziranje za naslovnicu američkog magazina InStyle. Naime, u pitanju je jednodelni kupaći kostim u boji kože sa ukrasima u vidu metalnih detalja po rubovima koji ga čine vrlo atraktivnim, a kako se čini, ima sve predispozicije da bude pravi hit na plažama ovog leta. 

Ovaj model nosi potpis američke dizajnerke Norme Kamali, a ima vrlo dubok izrez na dekolteu, ali i na bedrima. Kupaći se penje visoko iznad kukova i na taj način vizuelno produžuje noge, a istovremeno razotkriva i mnogo kože. Međutim, to na Džej Lo ne izgleda nimalo jeftino i vulgarno.

Ovim izazovnim izdanjem za naslovnicu magazina pokazala je da odeća nikako ne može biti prostačka, već da taj epitet dobija u zavisnosti od osobe koja je ponese. Kako se vama sviđa ovaj model? Glasajte u našoj anketi.