Bivši holivudski par Bred Pit i Anđelina Džoli i dalje vode borbu oko starateljstva nad šestoro dece. I dok su možda mnogi mislili da će ovaj sudski proces brzo biti okončan, Bred i Anđelina nas iz ročište u ročište uveravaju u suprotno.

Izvori bliski paru, za strane medije su više puta isticali da glumac i glumica trenutno imaju najgori odnos ikada.

U jednom intervjuu, Anđelina je otkrila da se nalazi u jako teškom psihičkom stanju kao i da joj snagu i energiju pružaju deca.

“Moja snaga dolazi iz moje dece. Svi roditelji znaju da postoji ta snaga unutar njih koja neprestano raste. Ne znam odakle mi vera, ali sam sigurna da se nalazim u prelaznom periodu. Kao da se vraćam sopstvenim korenima, a izgubila sam samu sebe. Mislim da je to krenulo kada se Bredovoj i mojoj vezi približio kraj“, rekla je Anđelina koja se prisetila tog trenutka.

„Bio je to komplikovan period, nisam mogla samu sebe da prepoznam, postala sam mala, skoro beznačajna. Na kraju svega sam se suočila i sa nekim zdravstvenim problemima. Sve to me je podsetilo da sam srećna što sam uopšte živa”, rekla je Anđelina za strane medije.

Ipak, zbog svoje dece se trudi da istraje u svemu.

“Ponekad mi je toliko teško da se suočim sa životom jer osećam kao da tonem, ali onda se setim da zbog svoje dece moram da ostanem jaka. Oni moraju da imaju nekoga na koga mogu da se oslone kada im bude teško i baš zato taj oslonac mora da bude čvrst i ne sme da se sruši”, rekla je glumica.