Mary Fairy

Ove prekrasno dizajnirane haljine za devojčice savršen su poklon. Svila, til, pliš, uglavnom u nežnim, pastelnim varijantama zaista dočaravaju utisak bajke.

Begabungo  

Dizajnerka koja stoji iza ovog brenda stvara na relaciji Austrija - Srbija. Komadi odeće za decu koje ona pravi su zaista unikatni, jer su pored sjajnog dizajna, oni i interaktivni. Nisu svi elementi na odevnom predmetu statični, te će klincima biti dodatno zanimljivo da nose ovu odeću.

Gugadzina 

Ovaj brend pravi odeću za decu u ograničenim količinama, a možete ih naći u Gnezdo concept store-u i Kulturnom centru Beograda.

Mjolk 

U svom asortimanu imaju dečiji donji veš i pidžame - napravljeni od organskog pamuka. Minimalistički dizajn je ono što dodatno odvaja ovaj brend na tržištu.

Thema

I ovaj domaći brend proizvodi odeću za decu od organskog pamuka. Kako se navodi na njihovom sajtu, . Thema ima jedinstvenu filozofiju – kidosofiju. Kidosofija je dečiji pokret i način razmišljanja našeg brenda, brenda za iskrenu i otvorenu decu, koja i dalje veruju da svet može da bude bolje mesto. Kidosofija je dečiji glas koji svi moraju da čuju.