Iako su prošle godine, svet i dalje pamti jedan od najvećih skandala sa Superboula davne 2004. godine, kada je Džastin Timberlejk tokom zajedničkog nastupa sa Dženet Džekson, otkinuo deo pevačicine odeće i otkrio joj desnu bradavicu.

Ceo incident je nazvan "Nipplegate", a iako se Timberlejk nekoliko puta izvinio Dženet, čini se da pevačica ni dan-danas nije spremna da mu pređe preko onoga što je učinjeno. 

Sada se Džastin ponovo našao u središtu skandala, kada je njegov bivši menadžer zatražio od pevačice da prihvati izvinjenje pevača za incident. 

Naime, nakon što je pevačica na svom Tviteru podelila inspirativni citat rekavši svojim sledbenicima da uvek treba da opraštaju drugima, oglasio se Džoni Rajt i ostavio komentar koji se tiče Timberlejka. 

"Uvek birajte da lečite, a ne da povređujete. Da oprostite, a ne prezirete. Da istrajete, a ne odustajete. Da se smejete, ne da ste namrgođeni. I da volite, a ne da mrzite", napisala je pevačica.

Na to joj je Rajt poručio da bi taj savet trebalo da primeni i kad je reč o Timberlejku i da mu duguje oproštaj nakon toliko godina.

Njegov komentar ubrzo je izbrisan, ali nije poznato da li su to učinili on ili Džekson. Pevačica nije komentarisala ništa, ali su je obožavatelji branili i rekli Rajtu da Dženet Džekson ništa ne duguje Džastinu.

Do pevača je došla informacija o tome šta je uradio njegov bivši menadžer, ali kako kaže nije znao da će tako nešto učiniti. 

"Džastin nije bio upoznat sa komentarom koji je Rajt ostavio Džeksonovoj. Učinio je to dobrovoljno", rekao je izvor blizak pevaču za Page Six.

Kako stvari stoje, Džastinu je ova godina počela više nego burno, pogotovo ako uzmemo u obzir da su ga stigli neki problemi iz davne prošlosti. 

Naime, nakon što je dokumentarac "Framing Britney Spears" otkrio detalje o njegovom ponašanju prema Britni dok mu je bila devojka, pevač se našao na meti kritika. Timberlejk se potom javno izvinio bivšoj na Instagramu, a u istoj objavi još jednom se izvinio Dženet Džekson.

"Video sam poruke koje su mnogi pisali na društvenim mrežama i želim na to da odgovorim. Iskreno mi je žao zbog perioda u mom životu tokom kog su moji potezi doprineli već postojećem problemu i što nisam progovorio o onome što je bilo tada potrebno. Razumem da sam se poneo loše i da sam profitirao od sistema koji je širio rasizam i mizoginiju. Posebno se želim izviniti Britni Spirs i Džener Džekson, jer mi je stalo do njih i znam da sam pogrešio. Cela industrija je puna mana", napisao je Timberlejk na Instagramu.