Poznati zavodnik je odavno "rak rana" mnogim ženama, a čini se da mu pripadnice lepšeg pola "Džesiku Bil nikad nisu oprostile", ili, što bi ono rekli u "Mi nismo anđeli": "... ni on me nije sačekao..."
Ipak, činjenica jeste da je nakon burne veze sa nekadašnjom holivudskom "slatkicom" Britni Spirs, mirnu luku našao pored jedne žene - Džesike Bil. Sada je još jednom dokazao zašto je jedan od najpoželjnijih poznatih ličnosti na planeti. 

Naime, njegovoj lepšoj polovini, danas je bio rođendan, a Džastin, koji je poznat kao neko ko retko kači bilo kakve emotivne izlive nežnosti ili ljubavi, iskoristio je priliku i divnim postom čestitao rođendan Džesiki, sa kojoj je nedavno dobio i drugo dete. 

Ispod romantične fotografije, Džastin je napisao: "Srećan rođendan mojoj omiljenoj osobi na svetu ... Ti si najjača, najsmešnija, najbolja, najsvetlija i najlepša mama / partner / ŠEF koji postoji. Srećan sam što mogu da učim od tebe, smejem se sa tobom i slavimo svaki dan kao da nam je poslednji, ali danas to radimo i sa tortom i svećicama. Čeka nas još borbe sa vetrovima, skakanja u grmlje da spasimo igračke naše dece ili odbrojavanje za savršeno uslikane trenutke. Volim te svim svojim srcem!"

Naravno, komentari su se samo nizali, a Džastin je još jednom izazvao ljubomoru, pogotovo kod žena: "volela bih da mi se bar jednom moj muž ovako obrati", "Ovo je tako romantično", "Tako sam ljubomorna, ovo je pravi muž", "Džastine, uzmi mene za ženu", komentarisali su brojni fanovi, a sama fotografija je za samo par sati imala preko milion lajkova. 

Očigledno je da su oboje pronašli sreću jedno kraj drugog, a i ovo je jedan od razloga zašto važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu.