Taman kada smo pomislili da je pomirenje obeležilo kraj bračnih trzavica, popularni par nas je ponovo razuverio. Čini se da nije sve onako kako izgleda i da se iza Kanjeoveemotivne objave krije druga pozadina.

Strani mediji su došli do novih informacija kada je reč o ovom slučaju, iako su se spekulacije da Kim vara supruga „stišale“ i učinile netačnim. Makar na tren.

Kako se navodi, Kim Kardašijan je svog supruga varala godinama. Iako se u javnosti ova tema pokrenula nekoliko puta, istina nikada nije dokazana, a potom je Kanje Vest i sam priznao. Kako tvrdi Gossip Cop, reper nije bio siguran da li se u njegov brak umešao fudbaler Reggie Bush, sa kojim je Kim raskinula 2010. godine ili reper Meek Mill, sa kojim je, navodno, nedavno viđena na večeri.

„Pokušavam da se razvedem od Kim od kako sam video da se viđa sa Meekom“, napisao je reper na društvenim mrežama i dodao:

„Poznajem ga od detinjstva, on je bio moj dobar prijatelj, a time je moja supruga debelo prekoračila svaku granicu“, rekao je reper.

Podsetimo, kada se pojavila fotografija Kim i Meeka koja je nastala tokom zajedničke večere u hotelu, Kim je odlučila da sve demantuje, dok se Meek nikada nije oglasio i odgovorio na Kanjeove optužbe.