Ćerka legendarnog pevača Lenija Kravica, Zoi, svoj privatni život godinama krije od medija, te se o svemu, a pogotovo o ljubavi do sada moglo samo nagađati.

Pre nekoliko meseci, razvela se nakon manje od dve godine braka, međutim, sada su se pojavili navodi da je za narušen odnos kriva jedna osoba - šefica jednog restorana Sara Elisa Hardman.

Zvezda hit-serije "Male laži" snimljena je na večeri u Njujorku, a Zoe i Sara izgledale su veoma prisno i na momente se činilo kao da će se poljubiti.

Nakon zajedničke večeri jedva su se razdvojile iz zagrljaja na ulici. Ovo je sve jako iznenadilo jer je Zoe do sada uvek pazila da je ne slikaju sa partnerima, kao ni tokom privatnih trenutaka.

zoe kravic sa novom devojkom
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako mnogi tvrde da su samo bliske prijatljice, navodi o njihovoj vezi pojavili su se još prošle godine, upravo u vreme kada je glumica podnela zahtev za razvod od Karla Glusmana (33) posle samo 18 meseci.

Par se inače pre toga zabavljao nekoliko godina, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Ubrzo nakon što su uplovili u vezu, počeli su da žive zajedno, a u oktobru 2018. Karl je zaprosio Zoe u Parizu.

"Da, verena sam. Nisam rekla nikome, mislim nisam rekla svetu. Želela sam da to ostane privatno. Oduvao me je veridbom. Sviđa mi se što nije imao neki poseban plan za Pariz, nego se to dogodilo kod kuće u trenerci", ispričala je Kravicova.

zoe kravic i karl glusman razveli su se nakon 18 meseci braka
Shutterstock 

Venčali su se sledeće godine u kući njenog oca Lenija Kravica. Par je tokom pandemije proslavio prvu godišnjicu braka, a činilo se da sve ide odlično, te je vest o razvodu sve zatekla.

Da se brak glumice završio na nimalo lep način, potvrdila je ona sama na društvenim mrežama nakon što je objavila neobičnu poruku. Naime, objavila je meme na kom je žena koja baca vreću za smeće u kontejner i napisala uz to simboličnu poruku koja je i svima bila više nego jasna.

"Ljudi, mesta i stvari koji više ne služe mom najvećem dobru", napisala je.

zoe kravic i tejlor pejdz su bile u vezi
printscreeen/instagram 

U aprilu je Zoe objavila fotografiju sa koleginicom Tejlor Pejdž (30) i tada su mnogi naslutili da su u vezi. Strani mediji pisali su ranije da je glumica biseksualka, a izgleda da je sreću ipak potražila u zagrljaju šefice restorana.