Holivudske zvezde 32-godišnja Zoe Kravitc i osam godina stariji Čening Teatum sve više vremena provode zajedno, a paparaco slike nastale na ulicama Njujorka otkrivaju da među ima nešto više od prijateljstva.

Naime, njih dvoje su prvo snimljeni u vožnji biciklom, a nekoliko dana kasnije Čening je došao autom pred njen stan i pomogao glumici sa prtljagom. Kako piše Daily Mail, uputili su se na putovanje van grada.

Čening Tejtum je u oktobru prošle godine raskinuo vezu sa pevačicom Džei Džej, a iza sebe ima i brak s 40-godišnjom glumicom i plesačicom Dženom Divan od koje se razveo 2019., i s kojom ima 8-godišnju ćerku Everli.

Podsjetimo, bivši supružnivi su se upoznali 2006. godine dok su snimali film 'Step Up', a venčali su se tri godine kasnije.

"Javnost nas je videla u previše idealnom, romantičnom svetlu, a ja sam shvatila da mi ne odgovara taj dinamičan život i da jednostavno više ne funkcionišemo zajedno", objasnila je Džena razlog razvoda.

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia Zoe i Čening

Zoe Kravitc krije svoj privatni život od javnosti, a ono što znamo je da je brak s kolegom Karlom Glusmenom trajao samo 18 meseci, a nakon što su u decembru 2020. podneli zahtev za razvod. Nakon toga, glumicu su povezivali sa valsnicom jednog restorana Sarom Elis Herdman. Strani mediji tvrdili da je reč samo o njenoj prijateljici, dok su drugi smatrali kako je reč o novoj ljubavi. Da je biseksualna, dala je naslutiti objavivši i fotografiju s koleginicom Tejlor Pejdž.

zoe i tejlor
printscreeen/instagram 

Iapk. čini nam se da je Zoe trenutno srećna kraj kolege i da uživaju dok provode zajedno vreme. Bar nam tako govore paparaco slike na kojima deluju veoma srećno i raspoloženo.