Kada se pročulo da je lepa glumica u vezi sa Harijem Stajlsom mnogi su bili uvereni da je u pitanju trač.

Međutim, mladi pevač našao je sreću uz 10 godina stariju glumicu koja je zbog njega raskinula veridbu sa ocem njene dece, Džejsonom Sudeikisom.

Glasine o Hariju i Oliviji Vajld pokrenute su nakon što je par spažen da se drži za ruke na venčanju pevačevog menadžera Džefrija Azofa, a pre nekoliko meseci glumicu su uslikali dok je selila stvari iz nekadašnjeg u dom u kome živi pevač.

Ni jedno ni drugo se nisu oglašavali po pitanju privatnog života, ali sada je lepa glumica i te kako privukla pažnju svih poslednjim objavama.

hari stajls i olivija vajld na vencanju njegovog menadzera
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, ona je na Instagram okačila fotke na kojima pozira potpuno gola, a mnogi su se našalili da na ovaj način "udara čežnju" Hariju koji je trenutno na turneji.

Olivija je prvo okačila fotku na kojoj je u toplesu, a potom na kojoj nema ama baš ništa, a sve u okviru njene nove kampanje za potpuno prirodnu liniju kozmetike i poručila: "Čista lepota može biti i prljava".

Naravno, komentari nisu izostali, a najglasniji su bili oni koji su hvalili savršeno telo lepe glumice.

"Sad vidimo na šta je pao Hari", "Koliko je lepa", "Znao sam da je zgodna, ali ovoliko...", "Kako izgleda, a ima dvoje dece", "Blago Hariju", "Savršena"... pisali su ljudi na mrežama.

Jedno je sigurno, na ovakve fotke niko ne može ostati ravnodušan, te ne sumnjamo i da je Hari oduševljen kamapnjom svoje drage, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock, TEUCHMANN **No DE, AT, CH** / Most Wanted Pictures / Profimedia Olivija Vajld