Veza glumačkog para Džejsona Sudeikisa i Olivije Vajld dugo je smatrana jednom od najstabilnijih u Holivudu.

Zato su mnogi i ostali zatečeni informacijom da su nakon devet godina i dvoje dece rešili da se raziđu. Navodno je Olivija ta koja je stavila tačku na odnos i to zbog 10 godina mlađeg pevača Harija Stajlsa.

Međutim, iako se prognoziralo da ova veza neće potrajati, čini se da su i Hari i Olivija demantovali sve one koji su sumnjali u njihovu ljubav, te su u međuvremenu počeli i da žive zajedno, a primetno je i da je glumica počela da se oblači daleko provokativnije, ali i da pokazuje "više kože" na svom Instagramu nego što je to radila pre.

olivija vajld dzejson sudeikis
Shutterstock 

Mnogima je i dalje čudno "šta ova lepotica radi sa momkom koji nosi žensku odeću i lakira nokte", međutim, deluje kao da ih priče ne dotiču.

hari stajls
ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sa druge strane, Džejson za koga se pisalo da je teško podneo raskid našao je i sam sreću u ljubavi. Iako se neko vreme šuškalo da je uplovio u romansu sa Irinom Šajk, ispostavilo se da je u pitanju prijateljski odlazak na večeru, a njegovo srce zapravo je ukrala britanska manekenka Kili Hazel.

irina sajk i dzejson sudeikis
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Neko vreme su se krili od medija, i pravdali druženje prijateljstvom, međutim, nakon paparaco fotografija sa odmora u Meksiku, jasno je da su sve samo ne prijatelji.

dzejson sudeikis i kili hazel
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Par je sve vreme na plaži razmenjivao nežnosti, a činilo se da Sudeikis ne može da skine ruke sa 11 godina mlađe devojke.

Inače, Kili je veoma popularna i na Instagramu gde je prati preko 207 hilajda ljudi, i gde veoma često deli svoje golišave fotografije, te ne čudi što joj ni slavni glumac nije mogao odoleti.

Ostaje da vidimo da li će i koliko ova veza potrajati, iako deluju veoma zaljubljeno, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Kili Hazel, nova devojka Džejsona Sudeikisa