BIVŠA GA JE OSTAVILA ZBOG LIKA KOJI NOSI SUKNJE I LAKIRA NOKTE: Slavni glumac sada ima novu 11 godina mlađu devojku

Džejson Sudeikis nakon razvoda sa Olivijom Vajld pronašao je novu devojku koja je od njega mlađa 11 godina.

Džejson Sudeikis, Kili Hazel
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Veza glumačkog para Džejsona Sudeikisa i Olivije Vajld dugo je smatrana jednom od najstabilnijih u Holivudu.

Zato su mnogi i ostali zatečeni informacijom da su nakon devet godina i dvoje dece rešili da se raziđu. Navodno je Olivija ta koja je stavila tačku na odnos i to zbog 10 godina mlađeg pevača Harija Stajlsa.

Međutim, iako se prognoziralo da ova veza neće potrajati, čini se da su i Hari i Olivija demantovali sve one koji su sumnjali u njihovu ljubav, te su u međuvremenu počeli i da žive zajedno, a primetno je i da je glumica počela da se oblači daleko provokativnije, ali i da pokazuje "više kože" na svom Instagramu nego što je to radila pre.

olivija vajld dzejson sudeikis
Shutterstock 

Mnogima je i dalje čudno "šta ova lepotica radi sa momkom koji nosi žensku odeću i lakira nokte", međutim, deluje kao da ih priče ne dotiču.

hari stajls
ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sa druge strane, Džejson za koga se pisalo da je teško podneo raskid našao je i sam sreću u ljubavi. Iako se neko vreme šuškalo da je uplovio u romansu sa Irinom Šajk, ispostavilo se da je u pitanju prijateljski odlazak na večeru, a njegovo srce zapravo je ukrala britanska manekenka Kili Hazel.

irina sajk i dzejson sudeikis
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Neko vreme su se krili od medija, i pravdali druženje prijateljstvom, međutim, nakon paparaco fotografija sa odmora u Meksiku, jasno je da su sve samo ne prijatelji.

dzejson sudeikis i kili hazel
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Par je sve vreme na plaži razmenjivao nežnosti, a činilo se da Sudeikis ne može da skine ruke sa 11 godina mlađe devojke.

Inače, Kili je veoma popularna i na Instagramu gde je prati preko 207 hilajda ljudi, i gde veoma često deli svoje golišave fotografije, te ne čudi što joj ni slavni glumac nije mogao odoleti.

Ostaje da vidimo da li će i koliko ova veza potrajati, iako deluju veoma zaljubljeno, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Kili Hazel, nova devojka Džejsona Sudeikisa

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši