Juče je za Barbados bio istorijski dan. Popularnoj pevačici Rijani uručeno je posebno priznanje za doprinos, a američki mediji pišu o trudničkom stomaku koji je Riri ponosno pokazala na svečanoj ceremoniji.

Naime, kako strani mediji prenose Rijana očekuje prvo dete s reperom ASAP Rokijem.

Prema pisanju "MTO News", njen trudnički stomak bio je najočigledniji prilikom ulaska u privatni avion, kada je nosila samo kratku krop majicu.

- Rijana je trudna, to je evidentno, jako sam srećan zbog nje - rekao je izvor za ovaj medij.

Rijana čeka bebu sa reperom ASAP-om
Randy Brooks / AFP / Profimedia 

Drugi izvor za isti medij je otkrio da je osoblje upozoreno da ne sme da pije alkohol ili puši u istim prostorijama u kojima se pevačica kreće. Za nju je pripremana i specijalna hrana, a navodno je tokom jutra imala i mučnine.

Tvrdnje da je pevačica u drugom stanju već kruže internetom od septembra ove godine.

Fanovi su na Tviteru inicijalno pisali da je vidljivo da je Rijana u drugom stanju.

Ipak, Rijana i Asap nisu potvrdili, ali ni demantovali ove navode.

Podsetimo, pevačica je jednom prilikom u razgovoru sa glumicom Sarom Polson govorila o roditeljstvu.

- Više od svega na svetu želim da postanem majka - priznala je Rijana.

- Društvo uvek ima običaj da stavlja pritisak na žene da se moraju ostvariti kao majke, a onda ako to žele, ponovo postoji problem ukoliko deca nemaju oca. Međutim, najvažnije je u životu biti srećan, a ja verujem da dete može biti srećno čak iako ima samo i jednog roditelja - izjavila je ona svojevremeno i dodala:

- Volela bih da imam dvoje ili troje dece, bez obzira na to da li imam partnera ili ne.

Rijana ponosno pokazuje svoj trudnički stomak.
screenshoot youtube 

Glasine da su Asap i Rijana u vezi krenule su još 2013. godine, kada je ASAP Roki nastupao sa Rijanom na njenoj svetskoj turneji "Diamonds", a par se 2013. godine pojavio i u ASAP Rokijevom spotu za pesmu Fashion Killa.

Od tada smo u medijima redovno mogli pronaći spekulacije o njihovoj aferi, međutim, američki reper je tek nedavno i zvanično u intervjuu za američki magazin GQ priznao da je Rijana "ljubav njegovog života".

Nakon njegovih reči nije se ostavljalo mnogo prostora za sumnju da ovaj ljubavni par nije u ozbiljnoj vezi obzirom da ju je Asap sve vreme oslovljavao rečima "moja žena" i "ljubav mog života".