Ukoliko vam se čini da se samo "obični smrtnici" raduju mogućem pomirenju latino dive džej Lo i holivudskog zavodnika Bena Afleka, dozvolite da vas razuverimo.

Kako stvari stoje, "Benifer" ima ozbiljne fanove i kada su u pitanju druge zvezde, a jedna od njih je svakako i glumica Dženifer Lorens.

Naime, dobitnica Oskara nedavno je gostovala u podkastu "The Bitch Bible", kada je saznala da je nekadašnji par otišao u Montanu na zajednički odmor. Toliko je bila uzbuđena kada je pročitala vest da je prekinula razgovor uzviknuvši: "Udarna vest! Dženifer Lopez i Ben Aflek su ponovo zajedno. U Montani su. Zajedno na odmoru, upravo sada.Tako sam uzbuđena!"

Lorensova očigledno nije mogla da obuzda uzbuđenje zbog ponovnog druženja latino dive i poznatog glumca. Dalji razgovor nastavio se u smeru komentarisanja starog vereničkog prstena koji je Džej Lo dobila od Afleka, kada ju je zaprosio 2002. godine. Prsten je, kako kaže Lorens, bio apsolutno savšen sa ružičastim 6.1 karatnim dijamantom, vredan 1.2 milina dolara.

Podsetimo, Dženifer je najpre primećena u istom automobilu sa Aflekom, a nakon toga su privatnim avionom odleteli u Montanu gde Ben poseduje privatno imanje.

dzenifer lopez ben aflek
Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prema E! magazinu, njih dvoje tamo su odmarali nekoliko dana nakon što su bili na koncertu Vax Livea u Los Anđelesu. Izvor je rekao kako se Lopezova "super provela s Benom" u Montani, i dodao: "Srećna je s njim i uživa u njegovom društvu."

"Njih dvoje imaju snažnu vezu. Sve je bilo brzo i intenzivno, ali Dženifer je zaista srećna žena konačno", rekao je izvor o paru koji je kasnije primećen kako se vraća u Los Anđeles u privatim mlaznjakom. TMZ je ranije izveštavao da je Aflek pevačici slao mejlove još u februaru, kad je snimala romantičnu komediju u Dominikanskoj Republici. kako stvari stoje mejlovi očigledno nisu bili samo prijateljski, već su bili ispunjeni čežnjom za onim što su imali nekad.

dzenifer lopez ben aflek
Shutterstock 

Vesti su došle samo nekoliko nedelja nakon konačnog raskida Aleksa Rodrigeza i Dženifer Lopez, a bejzbol igrač navodno je šokiran što ga je pevačica tako brzo prebolela i krenula dalje. Čak je, kako izvori tvrde i pokušao da je kontaktira, pokušavajući da se vide, ali je Dženifer sa njim imala više nego kratku konverzaciju.

Da li se "Dženi iz bloka" i Aflek samo druže ili će ih ta družba ipak odvesti na "ludi kamen" do koga nisu stigli pre 17 godina, ostaje da vidimo, ali nesumnjivo je da se njihovom mogućem pomirenju raduje i Dženifer Lorens ali i brojni drugi obožavatelji.