Razvod nekada najpopularnijeg para - Breda Pita i Anđeline Džoli traje već 4 godine, i po rečima stručnjaka trajaće još najmanje 6 godina, a kako se situacija zahuhtava iz dana u dan, veliko je pitanje kada će parnica konačno biti gotova.

Celu situaciju otežava bitka oko starateljstva nad decom, a nekadašnji supružnici često nisu birali sredstva da bi došli do cilja.

Međusobne optužbe, pravdanja, izjave za medije i slično doveli su do toga da se više "ne zna ni ko pije, ni ko plaća", a pravi razlozi razvoda su pod velikim pitanjem.

Nedavno je svet bio šokiran Anđelinim priznanjem da ju je Bred izdao u trenutku kada joj je bio najpotrebniji jer je nastavio da radi sa Harvijem Vajnstinom uprkos tome što mu je rekla da ju je ozloglašeni producent napastvovao.

harvi vajnstin demantovao je andjelinine optuzbe
printscreen/youtube 

Tokom predhodnih godina, spominjalo se i da ju je glumac varao na svakom koraku, pa čak i sa prostitukama. Navodno je glumica angažovala privatnog detektiva koji je neko vreme pratio Pita i saznao kako je slavni glumac nekoliko puta posetio bordel i varao Džolijevu s prostitutkama, a osim što je uživao u preljubništvu, znao je da posegne i za alkoholom i teškim drogama.

Zbog svega je bio agresivan prema glumici, te se navodilo da je to jedan od glavnih razloga zbog kojih je zatražila razvod.

Navodno je čak i sudu dostavila dokaze o porodičnom nasilju. Zbog svih optužbi, Bred je bio slomljen. Ipak, smatralo se je u pitanju proračunata kampanja protiv glumca, a izvori bliski paru tvrdili su da glumac nikad nije bio agresivan prema svojoj supruzi.

bred pit slomljen zbog andjelininih optuzbi
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, nakon toga usledio je Anđelinin emotivni intervjuu za Vog, u kom je rekla da joj je bilo potrebno mnogo snage da bi se, kako kaže, odvojila od oca svoje dece, kao i da ju je on činio "malom i beznačajnom", aludirajući na psihološko zlostavljanje koje trpela.

Na kraju dana, ko je tu zapravo kriv?

Zapravo, odgovor na to pitanje morali bi da potražimo u prošlosti i to u jednom intervjuu koji je Anđelina dala za The Guardian.

andjelina dzoli o bredu pitu
Shutterstock 

Tada je rekla da je sebe oduvek zamišljala u džungli poput čuvene Džejn Gudol i sa mnogo dece, a upravo se smatra da je to kap koja je prelila čašu.

Upravo u tom intervjuu priznala je da nije bila toliko prisutna u odrastanju svoje dece. Tada su novinske stupce punile priče da joj Bred zamera što je sve drugo stavljala na prvo mesto sem sopstvene porodice.

Bred nije želeo da decu odgaja po džunglama i zabitima, te da je branio supruzi da toliko putuje što je veoma smetalo Anđelininom karakteru.

Takođe, navodilo se da mu se nije dopadalo to što je deci davala previše slobode, dok je on više tradicionalan tip i smatrao je da u kući moraju da postoje barem neka pravila.

andjelina dzoli i bred pit nekad
- / Backgrid USA / Profimedia 

To nije bilo po volji Anđelini koja je oduvek bila jedna od najvećih buntovnika u Holivudu.

Anđelina je mišljenja da deca treba da imaju punu slobodu i rade ono što vole i žele, te ih podržavala, kako su tvrdili izvori, da budu čak i grubi prema Bredu.

Glumac ovako nešto nije želeo da dozvoli te je sve rezultiralo sukobom u avionu sa najstarijim sinom Medoksom. Međutim, glumica je navodno na sudu izjavila da je Bred bio u alkoholisanom stanju.

andjelina dzoli i medoks
FGA+KNR / KCS Presse / Profimedia 

Ove optužbe slomile su glumca koji je sve odlučno demantovao. Medoks je jedini podržao svoju majku i stao na njenu stranu, a rešen je i da skine sa svog imena prezime Pit.

Takođe, govorilo se i da Bred, iako podržava ćerku Šajlo u nameri da promeni pol, zapravo smatra da je prerano za tako nešto, te da bi trebalo da se sačeka sa svim, dok je Anđelina ta koja Šajlo nagovara da što pre ode na operaciju.

sajlo nekad i sad
profiemdia 

Da u svim pričama ima i istine potvrdila je i sama Anđelina koja je nebrojeno puta istakla da uči kako da bude "prava majka svojoj deci".

Nažalost, pravu istinu znaju samo njih dvoje, a kako stvari stoje, nema izgleda da će se Džoli / Pit sapunica završiti u skorije vreme.