Juče smo vam pisali da Tina Kunaki, bivša, 30 godina mlađa bivša supruga Vensana Kasela ima novog dečka, no do danas se nije znao njegov identitet. 

Celokupnu priču o novom partneru pokrenuo je komentar ispod objave sa rođendanskim fotografijama, no ta pratitetljka je samouvereno komentarisala da je Kunaki već verena. 

Potom su strani mediji pisali da je njen dečko zapravo fotograf slavnih od kog se nikad ne odvaja - Viktor Santjago. No, on je gej, i poznato je da je sa Tinom najbolji prijatelj godinama.

A onda, kada se najmanje očekivalo, Kunaki je uslikana sa novim partnerom koji je frajer na kub. Reč je o četiri godina starijem glumcu Simonu Suzini, sa kojim je manekenka izašla u provod. 

Tina Kunaki i Simone suzina u izlasku.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sa njima je bio i Viktor, ali se činilo da im to nije smetalo da razmenjuju nežne reči i da se osmehuju kad već ne mogu da se ljube zbog paparaca.

Kunaki nije skrivala sreću, i čini se da je i ona konačno dopustila sebi da uživa u životu, baš kao i njen bivši suprug koji je, nakon razvoda, smuvao njenu kopiju. 

Nara Baptista je kopija Tine Kunaki koju je smuvao Vensan
Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Suzina, koji je diplomirao glumu, predstavio se publici u rijalitiju "L’isola dei famosi" 2017. godine, iako ga je publika zavolela kroz film "365 dana: ovaj dan". No, u prošlosti se više pisalo o njegovim bivšim ljubavima nego o profesionalnim poduhvatima. 

Poznato je da je bio sa španskom manekenkom Marijanom Rodrigez, kao i sa Anom Mojom Kalzado, a naslove je punio i odnosom sa Mis Italije za 2019. Karolinom Stramare, koja je navodno bivša Dušana Vlahovića.

Inače, u prošlosti se pisalo i da je Simone gej, a sve zbog fotografije koja je izazvala ogromnu buru u javnosti. Na njoj su glumci zajedno zagrljeni, a Mikele je u opisu napisao "Lažljivac sam". U komentarima se često postavljalo pitanje da li je to zapravo glumac rešio da "izađe iz ormara".

Mikele Morone i Simone.
printscreen/instagram 

- Simone i ja postali smo jako dobri prijatelji, kao braća smo. Snimamo film zajedno. Ljudi, to je samo fotografija, ništa više - napisao je Morone na svom Instagram profilu.

- Podržavam LGBT zajednicu, ali mi smo se samo najnormalnije fotografisali. Nisam rekao da sam gej - objasnio je Morone i tako stavio tačku na bilo kakve spekulacije, a još fotografija zgodnog Tininog dečka Simonea, pogledajte u nastavku.

instagram/susinnasimone Simone Suzina je navodno novi dečko Tine Kunaki

Pročitajte još: KO JE NOVA/STARA DEVOJKA DUŠANA VLAHOVIĆA: "O'ladio" Mis Italije pa poleteo nazad božanski lepoj Vanji

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Dušan Vlahović crveni karton Arena premium

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!