Dušan Vlahović važi za ne samo jednog od najuspešnijih fudbalera Srbije, već i za jednog od najlepših, ako je verovati pripadnicama "lepšeg" pola. U prilog tome ide i to što je na Dušana svojevremeno bacila oko jedna od najlepših Italijanki, misica Karolina Stramara koju zbog atraktivnog izgleda porede sa Megan Foks.

Jedno vreme se pričalo i da su u vezi, iako zvanične potvrde nikad nije bilo. Zapravo, Dušan je od samog početka karijere bio veoma tajanstven kada je reč o ljubavnom životu. 

Iako je spajan sa velikim brojem lepotica, fudbaler je odbijao da govori o tome, pogotovo što su većina veza bile samo spekulacije javnosti. 

Međutim, prema pisanju Informera, vedeta Juventusa se pomirila sa svojom bivšom devojkom.

A sve se desilo na letnjem odmoru. Naime, Vlahović je po pisanju domaćih medija malo pre nego što će otići na odmor raskinuo vezu sa italijanskom manekenkom i voditeljkom Karolinom Stramare.

"Dušan je pre par nedelja ostavio Karolinu Stramare zbog pritiska javnosti. Smetalo mu je što se mediji bave njegovom vezom u tolikoj meri, pa je poželeo da opet bude sam. Ali to nije dugo potrajalo", kaže izvor.

Vlahović je po rečima ovog izvora Dušan je bio na odmoru na Mikonosu, a onda je sa društvom produžio na Ibicu. Tamo je pred kraj odmora fudbaler slučajno sreo Vanju, svoju bivšu devojku.

Dušan Vlahović sa bivšom devojkom Vanjom.
Instagram 

"Čim je došao na Ibicu, video je Vanju, s kojom se zabavljao pre pet godina, a koju poznaje čitav život, i ponovo osetio leptiriće u stomaku", priča ovaj izvor.

Iste večeri su izašli u provod i nisu se razdvajali do kraja odmora, a ostali su u kontaktu i nakon toga.

Vanja Bogdanović je nova stara devojka Dušana Vlahovića.
Instagram 

"Oduševljen i zaprepašćen što je vidi, pozvao ju je da se sa svojim društvom pridruži njegovom. Izašli su u noćni klub i iste večeri je pao poljubac. Do kraja letovanja se nisu razdvojili, a kada su se vratili u Beograd, nastavili su vezu. On je trenutno sa svojim klubom u Americi, ali s Vanjom održava kontakt putem video-poziva, poruka", kaže isti izvor.

Bonus video:

Dušan Vlahović Instagram/Juventus

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!