Dušan Vlahović važi za ne samo jednog od najuspešnijih fudbalera Srbije, već i za jednog od najlepših, ako je verovati pripadnicama "lepšeg" pola. Međutim, kako stvari stoje, njegovo srce ukrala je lepa Italijanka Karolina Stramara, inače bivša misica.

Naime, italijanski mediji već neko vreme bruje da je Vlahović pao na čari lepe manekenke koju zbog atraktivnog izgleda porede sa Megan Foks.

Priče o vezi započele su nakon što su zajedno proslavili rođendan početkom 2022. godine, pošto su rođeni samo sa danom razmaka. Dušan je 28. januara napunio 22 godine, a Karolina dan ranije 23.

Inače, lepa Karolina nakon što je postala Miss Italije, titulu je posvetila majci koja je2018. godine izgubila bitku sa rakom. Ovu lepoticu samo na Instagramu prati preko 437 hiljada ljudi, a ispod svake objave može se pročitati sijaset komplimenta na račun njenog izgleda koji, malo je reći da obara s nogu.

Strastvena navijajačica "Juventusa" za koji Vlahović igra veoma osim što radi kao model je i prezenterka sportskih video snimaka na društvenim mrežama, te redovno objavljuje intervjue sa poznatim fudbalerima iz Italije.

Stramara i Vlahović su navodno započeli vezu odmah nakon što je raskinuo vezu sa Mariasole Polio, još jednom poznatom italijanskom influenserkom, a još fotografija zanosne Karoline pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Karolina Stramara je navodno nova devojka Dušana Vlahovića.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!