Kada je Srbija u potpunosti nadigrala selekciju Portugala u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, najveću pažnju privukao je fudbaler Nemanja Radonjić koji je tešio skrhanog Kristijana Ronalda.

Nakon što je Danijele Orsato dao znak za kraj utakmice, jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo vidno skrhan seo je na travu.

nemanja radonjic
Instagram 

I dok su svi slavili, ruku podrške pružio mu je srpski internacionalac - Nemanja Radonjić, a taj momenat zabeležili su svi mediji.

Nemanja Radonjić ima 25 godina i iz Niša je, ali malo ko zna da mu najveću podršku pruža devojka, koju je dugo krio od javnosti. On je već nekoliko meseci u vezi sa atraktivnom srpskom manekenkom Isidorom Kadijević.

Par je u početku krio svoju ljubav, pa tako na društvenim mrežama nismo mogli da vidimo njihove zajedničke fotografije. Zapravo, oboje na Instagramu imaju samo po jednu zajedničku fotografiju - na kojoj im se ne vide lica.

Ono što ih je odalo jesu komentari koje su ostavljali jedno drugom, ali i poneki stori na društvenoj mreži. Ipak, za sada nisu javno komentarisali svoj odnos.

isidora kadijevic i nemanja radonjic
Instagram 

Isidora Kadijević se bavi modelingom, ima 24 godine a zbog fizičkog izgleda mnogi je zovu "srpska Kendal Džener".

Na njenom Instagram profilu se često mogu videti mnogobrojni projekti i kampanje na kojima je angožavana kada je modeling u pitanju, a ono što je zanimljivo, to je da je Isidora ovim poslom počela kasno da se bavi.

isidora kadijevic
Instagram 

- Moram priznati da mi prija ovaj epitet. Biti "dvojnica" jedne od najlepših žena na svetu je zaista velika stvar. Svesna sam toga da fizički ličimo, ali se trudim da uvek ostavim neki svoj lični pečat - istakla je Isidora za Telgraf.rs na temu sličnosti sa Kendal.

Krasila je naslovnice magazina "Bazar", fotografisala se za italijanski "Project one magazine", kao i za magazin "Rebel".

isidora kadijevic
Instagram 

Na pitanje da li kod muškarca bira dobrotu i vernost ili status ili bogatstvo, Isidora je odgovorila:

- Mislim da je najviši status i najveće bogatstvo kod muškarca upravo njegova dobrota i pre svega vernost - rekla je manekenka nedavno za Telegraf.rs.