Ivana Kukrić (40) važila je za jednu od najlepših Srpkinja, kada je kao manekenka osvojila domaće piste. Ivana je postigla veliki uspeh u svetu mode, a zatim se preselila u Ameriku, gde je nastavila svoju karijeru.

Kukrićeva je radila revije za kuće kao što su Armani i Valentino, a pojavljivala se i u brojnim svetskim časopisima.

Ivana je godinama bila među najtraženijim fotomodelima, ali se poslednjih godina retko pojavljuje u javnosti. Živi u Los Anđelesu sa izabranikom, crnogorskim biznismenom Ivanom Bajkovićem, kojeg nikada nije predstavila javnosti.

Ova lepotica i njen imenjak ljubavnu vezu otpočeli su pre više od pet godina, a uspeli su da je sačuvaju uprkos tome što su često bili razdvojeni.

ivana kukric
Instagram 

- Ja sam već udata, ali to nisam želela da delim sa javnošću. Bitno mi je da imam neku privatnost i detalje koje čuvam i delim samo sa najmilijima - rekla je svojevremeno Ivana.

Inače, lepa manekenka porodila se u novembru 2018. godine i par je ćerki dao ime Hana.

Ono po čemu je srpska javnost pamti, to je da je bila venčana kuma Jelene Karleuše, kada se prvi put udavala. Dugo je bila u vezi sa Dragojem Trišićem, koji je pre tri godine ubijen ispred svoje zgrade u Žarkovu. Ivana i Dragoje su bili vereni, ali veza im nije opstala.

Instagram Ivana Kukrić

Iako danas živi van očiju javnosti, na društvenim mrežama ponosna mama je veoma aktivna i često postavlja svoje fotografije, kao i porodične trenutke sa svojom mezimicom.

Komentari na račun njenog izgleda i dalje su pozitivni, te tako mnogi komentarišu kako se lepa manekenka nije puno promenila i da i dalje izgleda fenomenalno.