Sprska manekenka Ana Rajković odgovarala je svojim pratiocima na pitanja na društvenim mrežama i tom prilikom otkrila da je zbog pljačke koju su njen suprug, fudbaler Predrag Rajković i ona doživeli u svojoj kući, postala anksiozna, kao i da često ima napade panike.

Ana je otkrila da od tada ne može da prevaziđe traumu jer se sa lopovima susrela "lice u lice". Taj događaj uticao je na to da manekenka neko vreme nije mogla da govori, a danas, kako kaže, i dalje "umišlja iste zvuke".

ana rajkovic
Instagram 

- Preskočili su zid koji je preko dva metra, nekako otvorili vrata od terase i ušli dok smo bili u kući, oko devet uveče. Pablo, naš pomeranac, počeo je nesnosno da laje i vukao me da krenem sa njim dole.

U tom trenutku, Relja je spavao, a Peđa se tuširao. Pošla sam za psom i kada sam sišla, lopov me je dočekao "lice u lice" kao na filmu...

Od straha sam izgubila moć govora, otrčala sam kod Peđe i samo izgovorila da su lopovi unutra. Zatim smo ušli svi u jednu sobu, pozvali policiju i prijatelje koji su odmah došli. Nikada to neću zaboraviti - rekla je Ana.

Osim toga, manekenka je istakla da su pljačkaši odneli sve iz kuće.

ana i predrag rajkovic
Instagram 

- Kuća je bila potpuno isprevrtana, sve je odneto, a mi nismo čuli jer su profesionalci u pitanju. Tako da, i sada noću umišljam da neko lupka, nešto čujem i sve ostalo - napisala je Ana na svom Instagram profilu.

ana i predrag rajkovic
Instagram 

Podsetimo, pljačkaši su upali u dom Rajkovićevih u Francuskoj, misleći da je cela porodica na meču, ali su se prevarili. Izvori su tada preneli da je iz kuće odnet nakit i satovi u velikoj vrednosti i da je šteta veća od 100.000 evra.