Sestre influenserke Sara i Anja Damjanović opljačkane su u toku noći.

Vest o nemilom događaju podelila je njihova majka Aleksandra na svom Fejsbuk nalogu, kao i fotografije njihovog doma.

- Noćas između 20h i 00h obijena nam je kuća. Dona je bila u kući i zadobila je udarac u predelu desnog kuka od strane sk**va. Oni su nam celu kuću digli u vazduh. U stanju šoka smo bili kada nam je sin javio. Kada smo stigli zatekli smo Donu koja se tresla, nije mogla da ustane... Meni su iz hitne pomoći dali lek za srce. Napravili su nam haos u kući. Htedoh da ostanem kod kuće, ali me je nešto vuklo na put, da izađem. Pitam se samo šta bi bilo da sam ostala. Donu i pretpljenu štetu i stres im neću oprostiti . U 05:03h su izašli forenzičari na teren i odradili svoj posao, a mi sedimo i gledamo strahotu, lom štetu. Moje srce je htelo da prepukne od bola. U jedno sam sigurna i verujem da ovaj odozgo vidi sve - napisala je majka popularnih tiktokerki.

opljačkana kuća sare i anje damjanovic
printscreen/facebook 

Nakon toga oglasila sre i Anja na svom profilu uz reči:

- Sinoć smo pretrpeli ogroman stres, treba se oporaviti od svega.

Sa druge strane, Sara je podelila kako izgleda njena i Anjina soba nakon pljačke, ali i kako se oseća njihova kuca Dona.

slika sobe sare i anje tkd
printscreen/instagram 

- Dona je sad dobro, doživela je veliki stres.Nisam imala u planu da se oglašavam, ali videli ste sve kod Anje i mame - napisala je na svom storiju.

sara tkd stori
pritnscreen/instagram 

Inače, Anja i Sara jedne su od najpopularnijih influenserki kod nas, Anja ima preko 200 hiljada pratilaca, a Sara preko 600.000. Njih dve često na svojim profilima dele fotografije sa luksuznih putovanja, ali i one pored skupocenih automobila. Sara je nekadašnja Misica i prvakinja u tekvondu pride, a Anja se nedavno našla na meti kritika nakon što je, sa samo 17 godina, ugradila silikone u grudi.